Ακαρνανικά Νέα

Καλούνται οι ενεργοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  σε  συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολυχώρου ΛΑΙΣ στη Βόνιτσα ( πίσω από τον Ι.Ν.Αγίου Σπυρίδωνα), το Σάββατο 20 Μαΐου και ώρα 20.00 μμ  στα πλαίσια του προγραμματισμού των πολιτιστικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  «Καλοκαιρινά Πολιτιστικά  Ραντεβού  Δήμου Ακτίου Βόνιτσας –  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023».

 Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των ενεργών πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για ενημέρωση και συζήτηση προτάσεων.

Πέρα από τις προτάσεις που θα καταθέσει κάθε σύλλογος  για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το Καλοκαίρι 2023  ,σημαντικό είναι να υπάρχουν και προτάσεις με εθελοντική συμμετοχή σχημάτων (π.χ. μουσικών ή θεατρικών ) που θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων . 

Η παρουσία σας θα συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία ενός πλούσιου προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων και την ανάδειξη της παράδοσης του Δήμου μας.  

Οι εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι δίνουν την δυνατότητα στους Δημότες και τους επισκέπτες να απολαύσουν ένα όμορφο καλοκαιρινό ταξίδι στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και την δυναμική προβολή του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ TOΥ ΝΠΔΔ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ