Ακαρνανικά Νέα

10 Φεβρουαρίου 2025 13:30
10 Φεβρουαρίου 2025 13:30

Για να μην μένετε στο...

σκοτάδι

Για να μην μένετε στο...

σκοτάδι

Χοντραίνει το παιχνίδι στον ουκρανικό πόλεμο. Σε μετωπική σύγκρουση Πούτιν και Ζελένσκι μετά τους βαρείς χαρακτηρισμούς του ρώσου προέδρου, ο οποίος καλεί σε ανατροπή του ουκρανού ομολόγου του.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση σχετικά με τις συνομιλίες Μόσχας και Κιέβου, τη στιγμή που ο ρωσικός στρατός έχει εισέλθει στην ουκρανική πρωτεύουσα και βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της πόλης, με ουκρανούς στρατιώτες να προβάλουν τις τελευταίες ώρες σθεναρή αντίσταση.

Ενώ ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι καλεί διαρκώς τον Βλαντιμίρ Πούτιν να συζητήσουν -ακόμη και με όρους που επιθυμεί η Ρωσία-, αίτημα που αρχικά το Κρεμλίνο φαίνεται να αποδέχτηκε, η ρωσική προεδρία καταλογίζει τώρα στον Ζελένσκι ότι διέκοψε τις επαφές μαζί της.

in.gr