Ακαρνανικά Νέα

Η 22χρονη μάλιστα παρήγγειλε φαγητό, το έφαγε και στη συνέχεια πήγε στο κρεβάτι, όπου ήταν ο τρομοκρατημένος 21χρονος.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα άντρας που είχε βγει ραντεβού με μια νεαρή γυναίκα που γνώρισε μέσω Tinder. Η 22χρονη από το Κολοράντο των ΗΠΑ συνελήφθη, καθώς φέρεται να έδεσε τον γυμνό άντρα με ταινία, να τον έπνιξε και να τον τραυμάτισε με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια, παρήγγειλε φαγητό και το έφαγε δίπλα στον τρομοκρατημένο 21χρονο.

Η 22χρονη Lauren Marie Dooley βρίσκεται αντιμέτωπη με αρκετές κατηγορίες για την παράξενη επίθεση σε βάρος του 21χρονου άντρα στο διαμέρισμά της στο Κολοράντο Σπρινγκς, όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα των αρχών.

Η Dooley κατηγορείται ότι δελέασε τον 21χρονο, τον οποίο είχε μόλις γνωρίσει μέσω της εφαρμογής για ραντεβού, του έβγαλε τα ρούχα και στη συνέχεια προχώρησε σε στοματικό σεξ στον καναπέ. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ταινία για να δέσει τα πόδια και τα χέρια του, κάτι στο οποίο το θύμα συμφώνησε, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Το θύμα το βρήκε παράξενο, όμως συναίνεσε», σημειώνεται στο έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Τα πράγματα έγιναν όμως τρομακτικά όταν η 22χρονη έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο και απαίτησε να μεταφερθούν στην κρεβατοκάμαρα, όπως είπε το θύμα στους αστυνομικούς.

«Καθώς φοβόταν ότι θα τον χτυπήσει με το μαχαίρι, υπάκουσε και πήγε στο κρεβάτι. Εκείνη ανέβηκε πάνω του και άρχισε να χρησιμοποιεί το μαχαίρι για να τον κόψει στον αριστερό του ώμο». Τότε φέρεται να προσπάθησε να τον πνίξει και έλεγξε επανειλημμένως τον σφυγμό του.

«Η Lauren χρησιμοποίησε και τα δύο της χέρια για να ασκήσει πίεση στον λαιμό του θύματος για περίπου 20 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί να αναπνεύσει. Η Lauren σταμάτησε, αλλά μόνο για να πάρει μια ζώνη που έβαλε στη συνέχεια γύρω από τον λαιμό του θύματος».

«Έδεσε τη ζώνη για άλλα 20 δευτερόλεπτα, καθιστώντας το δύσκολο για εκείνον να αναπνεύσει. Μετά την έβγαλε και τσέκαρε τον σφυγμό του».

Στη συνέχεια, η Dooley παρήγγειλε φαγητό και απείλησε το ραντεβού της ότι θα τον σκοτώσει αν προσπαθήσει να ουρλιάξει όταν θα έφτανε ο ντελιβεράς. Το θύμα είπε στους αστυνομικούς ότι η 22χρονη έφαγε το φαγητό της και στη συνέχεια πήγε στο κρεβάτι μαζί του.

Κατάφερε να αποδράσει και να ειδοποιήσει την αστυνομία όταν εκείνη αποκοιμήθηκε δίπλα του.

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν γυμνό στο πάρκινγκ του συγκροτήματος κατοικιών.

Η Dooley αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

newsbeast.