Ακαρνανικά Νέα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι που βίωσε για μήνες τον εφιάλτη στα χέρια των παιδοβιαστών, αναγνώρισε τουλάχιστον 3 με 4 τέσσερα άτομα που τη βίασαν.

Νέες συλλήψεις για την υπόθεση των Σεπολίων αναμένονται τις επόμενες ημέρες μετά και την χθεσινή κατάθεση της 12χρονης, την τέταρτη κατά σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι που βίωσε για μήνες τον εφιάλτη στα χέρια των παιδοβιαστών, αναγνώρισε τουλάχιστον 3 με 4 τέσσερα άτομα που τη βίασαν, αφού  προηγουμένως είχαν συνεννοηθεί την πληρωμή με το μαστροπό Ηλία Μίχο.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη είχε υποστηρίξει ότι την βίασαν συνολικά 11 άτομα, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για ορισμένους, όπως ότι κάποιος είχε δύο παιδιά στην ηλικία της ή κάποια άλλα στοιχεία που της είχαν εκμυστηρευτεί οι ίδιοι στα «ραντεβού» τους.

Θέμα ωρών οι νέες συλλήψεις

Πλέον, οι συλλήψεις των συγκεκριμένων ατόμων είναι θέμα ωρών, αφού οι αστυνομικοί έχουν ήδη ζητήσει την έκδοση των σχετικών ενταλμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλλήψεις ενδέχεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους τους 9 από τους 11 βιαστές, επιφέροντας καθοριστικό χτύπημα στο κύκλωμα των Σεπολίων.

Σε πανικό οι χρήστες του blindchat

Εν τω μεταξύ, όσο στενεύει ο κλοιός για τους ασύλληπτους βιαστές, τόσο εντείνεται ο πανικός που επικρατεί μεταξύ των χρηστών της εφαρμογής blindchat.

Υπενθυμίζεται ότι ορισμένοι χρήστες του blindchat έχουν επισκεφθεί αυτοβούλως τη ΓΑΔΑ, προκειμένου να τεθούν στη διάθεση των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ενώ άλλοι έχουν επαφές με δικηγόρους.

«Έχει διασπαρεί ο πανικός γιατί οι χρήστες ανησυχούν για την δημοσίευση των προσωπικών του στοιχείων και να στιγματιστούν», υποστήριξε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος.

in.gr