Ακαρνανικά Νέα

Το ανήλικο κορίτσι ζούσε έναν εφιάλτη.

Ακόμη και η λέξη «φρίκη» είναι πολύ λίγη για να περιγράψει τα όσα ζούσε το 12χρονο παιδί από τα Σεπόλια. Το κοριτσάκι υπέφερε σε όλα τα επίπεδα. Είχε γίνει έρμαιο στα χέρια του 53χρονου Ηλία Μίχου, ο οποίος είχε φτιάξει ακόμη και τιμοκατάλογο για το παιδί.

Οι τιμές ξεκινούσαν από 30 ευρώ και έφταναν τα 230 ευρώ σε ορισμένες περιπτώσεις. Όπως αποκαλύφθηκε υπήρχε πελάτης που ζητούσε να βλέπει τακτικά το παιδί και ζητούσε συγκεκριμένη τιμή για κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα.

Την ίδια ώρα εκτός από τους βιασμούς, η μικρή, όπως προκύπτει από τα μηνύματα είχε να αντιμετωπίσει και την πίεση της «μαμάκας» όπως την αποκαλούσε, παρά τα όσα υπέφερε, η οποία της ζητούσε επιτακτικά να της βρει λεφτά για να αγοράσει ναρκωτικά και τσιγάρα.

Ο τιμοκατάλογος της φρίκης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, άνδρες διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων από Κολωνάκι, Φάληρο και Γκύζη μέχρι Μαρούσι ακόμη και Θεσσαλονίκη, επικοινωνούσαν στη σελίδα γνωριμιών και τα social media με τη 12χρονη.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε ακόμη και ένας καπετάνιος που έστελνε μηνύματα από το εξωτερικό.

Ο Μίχος φερόταν να αλλάζει τον τιμοκατάλογο ανάλογα με τα κέφια του… Οι τιμές ξεκινούσαν από 30 ευρώ και ξεπερνούσαν τα 200 ευρώ σε ορισμένες περιπτώσεις.

Κάποιοι πελάτες ήθελαν ακόμη και να «κόψουν μισθό» υπό προϋποθέσεις στο παιδί…

Δείτε έναν ενδεικτικό διάλογο του Μίχου με τους πελάτες:

-Πελάτης: Μπορώ να σου δίνω 90 ευρώ αρκεί να το κάνουμε δυο φορές την εβδομάδα

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Στείλε μου τον αριθμό σου στο viber

-Πελάτης: Καλημέρα τι κάνεις

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Αν θες να βρεθούμε σε αμάξι 110 ευρώ, σε σπίτι 160 και σε ξενοδοχείο 230 ευρώ

Βίαζαν το παιδί σε αμάξια, σπίτια, ξενοδοχεία

Το παιδί στις καταθέσεις του φέρεται να υποστήριξε ότι δε βρισκόταν με «πελάτες» σε ξενοδοχεία και σπίτια.

Στις συνομιλίες στις σελίδες γνωριμιών, ωστόσο, παρουσιάζεται μια διαφορετική εικόνα. Η μικρή φαίνεται ότι δεν πήγαινε μόνο στο κρυφό σημείο όπου της έκλεινε ραντεβού ο Μίχος κοντά στο Μετρό στα Σεπόλια.

Πήγαινε απογευματινές και βραδινές ώρες και σε άλλα μέρη. Ακόμη και τον Μάιο, ακόμη και τις ημέρες που το παιδί είχε σχολείο, ο Μίχος έστελνε μηνύματα σε «παλιούς» πελάτες.

Τα μηνύματα που τους έστελνε:

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Δεν κατάλαβες ποια είμαι ; Είμαι η … Το είχαμε κάνει μαζί στο αμάξι και στο σπίτι. Θες να βρεθούμε στο αμάξι στα Σεπόλια με 70 ευρώ; Θα κάνουμε ό,τι θες.

Πελάτης: Είμαι παντρεμένος δεν μπορώ τώρα. Μιλάμε μετά.

Ο ρόλος της 37χρονης

Το «LIVE NEWS» παρουσίασε χθες Πέμπτη, το κατηγορητήριο εις βάρος της μάνας, σύμφωνα με το οποίο όχι μόνο εξέδιδε το παιδί της αλλά ήταν και η ίδια που έπαιρνε τελικά τα χρήματα από τους βιασμούς σε τουλάχιστον εννιά περιπτώσεις. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Σοφιανίδης αλλά και ο 33χρονος προφυλακισμένος υπάλληλος φαρμακαποθήκης που επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα προέτρεπε την ανήλικη κόρη της σε σεξουαλικές πράξεις με ακόμη επτά άγνωστους άντρες.

Παράλληλα αίσθηση προκαλούν τα μηνύματα που έστελνε η μητέρα στην 12χρονη κόρη της, με στόχο να της βρει χρήματα για να προμηθευτεί ναρκωτικά.

in.gr