Ακαρνανικά Νέα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε πλησιάσει το παιδί μέσω κοινωνικών δικτύων.

Αντιμέτωποι με μια σοκαριστική καταγγελία ήρθαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας τις προηγουμένες ημέρες.

Όταν τους επισκέφθηκε η μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού, προκειμένου να τους καταγγείλει ότι η ανήλικη έπεσε θύμα βιασμού από έναν 30χρονο άνδρα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. έγινε στο διάστημα από 20 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου, περίοδο που η ανήλικη συνομιλούσε με τον 30χρονο.

Πώς έδρασε ο 30χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της 13χρονης μένει στα Νέα Στύρα στη νότια Εύβοια και ο 30χρονος προσέγγισε το κορίτσι μέσω των κοινωνικών δικτών.

Ο 30χρονος κατάφερε να πείσει την ανήλικη να συναντηθούν και τότε τη βίασε

Ο 30χρονος άνδρας –που είναι Αλβανικής καταγωγής- επικοινωνούσε τακτικά με τη 13χρονη, όπου μετά από αρκετές ημέρες την έπεισε να συναντηθούν.

Όταν συναντήθηκαν, ο 30χρονος τη βίασε, με το ανήλικο κορίτσι να μην αποκαλύπτει σε κανέναν το μαρτύριο που πέρασε.

Εντόπισαν τα μηνύματα στο κινητό της

Ωστόσο, φαίνεται ότι συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης εντόπισε τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει η 13χρονη με τον 30χρονο, πριν και μετά το βιασμό της.

Μέσα από αυτά έμαθε για τις αποτρόπαιες πράξεις του 30χρονου και ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης, που πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια Χαλκίδας για να καταγγείλει το γεγονός.

Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ δόθηκε εντολή για προκαταρκτική έρευνα.

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά τον 30χρονο άνδρα, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να τον εντοπίσει. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης ενδέχεται να έχει αλλάξει τόπο κατοικίας ή ακόμα και να έχει φύγει στην Αλβανία, προκειμένου να χαθούν τα ίχνη του.

in.gr