Ακαρνανικά Νέα

Αυτοβούλως σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Η ΕΛΑΣ τον αναζητούσε μετά από μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφός του εναντίον του, για δημοσιοποίηση υλικού ερωτικού περιεχομένου.

Σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης παραδόθηκε ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός Στάθης Παναγιωτόπουλος, λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης (22/12). Ο ίδιος αποφάσισε να παρουσιαστεί αυτοβούλως, καθώς η αστυνομία θα προχωρούσε στη σύλληψή του από στιγμή σε στιγμή.

Μετά τη μήνυση που είχε κατατεθεί εις βάρος του από πρώην σύντροφό του και η οποία είχε τον χαρακτήρα του διαρκούς αυτοφώρου, ανά πάσα ώρα και στιγμή που θα εντοπιζόταν ο παρουσιαστής, οι Αρχές θα τον συνελάμβαναν.

Νωρίτερα, ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί οικογενειακή φίλη του παρουσιαστή και μία από τις κοπέλες που έχουν προχωρήσει σε καταγγελία για δημοσιοποίηση υλικού ερωτικού περιεχομένου εναντίον του, είχε κάνει λόγο σε τηλεοπτική του συνέντευξη για ενδεχόμενη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου εντός της ημέρας.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει ζητήσει κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι που μένει ο παρουσιαστής στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην εξοχική κατοικία που διαθέτει στην Αλόννησο.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε στην πως, πέρα από τις δύο κοπέλες που έχουν κάνει καταγγελία σε βάρος του πρώην παρουσιαστή της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”, υπάρχουν άλλα επτά παράνομα βίντεο με ισάριθμες κοπέλες στο διαδίκτυο και σχετίζονται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Έτσι, οι περιπτώσεις ανέρχονται σε εννέα σύμφωνα με τον ποινικολόγο.

“Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο”, είπε ο κ. Λύτρας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη (21/12) ο ποινικολόγος έφερε στο φως την καταγγελία νεαρής κοπέλας, πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Όπως είπε, είχε επικοινωνία με την κοπέλα που είδε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

“Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…”, περιέγραψε ο κ. Λύτρας και τόνισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον παρουσιαστή.

Εισαγγελική παρέμβαση

Προηγήθηκε η παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μετά τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μετά την αρχική αποκάλυψη ότι δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της, ακολούθησαν ανάλογες καταγγελίες κι από άλλες γυναίκες.

news247