Ακαρνανικά Νέα

Σάλος στα social media με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Τα ερωτικά βίντεο με πρώην του που κατηγορείται ότι “ανέβασε” – Η αντίδραση Κανάκη.

Σοκ, οργή και αγανάκτηση είναι τα αισθήματα που κυριαρχούν μετά την αποκάλυψη του «εφιάλτη» που φέρεται να βίωσε η κοπέλα και συγκεκριμένα –σύμφωνα με την καταγγελία η επί δύο χρόνια σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής κατηγορείται ότι «ανέβασε» σε πορνογραφικές ιστοσελίδες ιδιαίτερες στιγμές και αυστηρά ιδιωτικό περιεχόμενο με την πρώην σύντροφό του εν αγνοία της.

Πρόκειται για τρία βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες την ύπαρξη των οποίων η καταγγέλλουσα φέρεται να έμαθε τυχαία, ενώ όπως υποστηρίζει, ο παρουσιαστής έκανε το ίδιο και σε άλλες γυναίκες.

Το θέμα αν και πρώτα κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πήρε μεγάλες διαστάσεις μετά την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για την απομάκρυνση του κατηγορουμένου από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Ο παρουσιαστής τόνισε πως μόλις έμαθε για την υπόθεση και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι αλήθεια.

Ωστόσο «διαπίστωσα ότι όντως υπάρχει αυτή η υπόθεση, ότι υπάρχει αυτή η ιστορία, ότι όντως έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα» είπε ο Αντώνης Κανάκης, γνωστοποιώντας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν.Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

«Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα και παράλληλα του εξέφρασα τη λύπη μου γι’αυτό που έκανε, του είπα ότι δεν μπορώ να το πιστέψω πως μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο. Του εξέφρασα και τη λύπη μου και τον θυμό μου» πρόσθεσε, αφήνοντας αιχμές για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Του εξέφρασα και τον θυμό μου που ενώ υπήρχε μία τόσο σοβαρή υπόθεση δεν μπήκε στη διαδικασία να μας ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για αυτό το πράγμα ώστε να γνωρίζουμε. Γιατί είναι κάτι που αφορά όλους μας. Έμμεσα μας αφορά». εξήγησε.

Διχασμένοι οι χρήστες του διαδικτύου

Στις οκτώ το απόγευμα της Δευτέρας που άρχισε η εκπομπή του ΑΝΤ1, το Ράδιο Αρβύλα και το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήταν ήδη στην κορυφή των trends. 

Σύσσωμοι οι χρήστες του Twitter αποδοκίμαζαν τον Παναγιωτόπουλο, χρησιμοποιώντας αρκετές φορές ύβρεις εναντίον του, ενώ ήταν διχασμένοι όσον αφορά τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, σχετικά με το αν όντως γνώριζαν ή όχι.

Συγκεκριμένα, ορισμένοι τους επαινούσαν για τα γρήγορα αντανακλαστικά τους και την απόφασή τους να απομακρύνουν άμεσα τον Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή, ενώ άλλοι υποστήριζαν πως είναι αδύνατο να μην γνώριζαν τι συνέβαινε καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη δικαστική διαμάχη εδώ και δύο χρόνια.

Το χρονικό της καταγγελίας

Όπως αναφέρει δημοσίευση στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και αναπαράχθηκε σε όλα τα social media, ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν το 2016 στην Αλόννησο, τόπο καταγωγής του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ήταν μαζί για δύο χρόνια και μετά τον χωρισμό τους, ο παρουσιαστής δημοσίευσε τρία βίντεο και 300 φωτογραφίες της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Αν και η ίδια του ζήτησε πολλάκις να κατεβάσει το υλικό, δεν το έκανε.

Αφού κινήθηκε νομικά και κατέθεσε μήνυση εναντίον του, εκείνος προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της όχι μόνο να τον συγχωρέσει, αλλά και να τον παντρευτεί. Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, ανέτρεψε την πρότασή του και της είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα, κόβοντας κάθε επικοινωνία μαζί της.

Αναλυτικά το περιεχόμενο των αναρτήσεων

«Ακολουθεί η καταγγελία μιας κοπέλας, που έπειτα από συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν τη στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε.

Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση εκείνος την προσέγγισε ερωτικά με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του η οποία κράτησε για δύο χρόνια. Έπειτα από το χωρισμό τους ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιο περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το usernname του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου στις 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές! Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του.

Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά. Και επίσης ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση ανέβασε και άλλο ένα βίντεο με την κοπέλα. Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε τη σύλληψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόννησο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση της κατηγορίας εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Επιπλέον σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες το οποίο υπάρχει έως σήμερα.

Ύστερα από ένα χρόνο μετά τη μήνυση επικοινώνησε μαζί της εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι θα ήθελε να την παντρευτεί!

Εν τέλει σε μια δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μια κοπέλα που γνώρισε πριν 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μια υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος!

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί πράγμα που δεν ήταν αλήθεια καθώς 3 μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και της καθημερινότητας της ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράσης προστατεύεται και συνεχίζει κανονική τη ζωή του.

Ο ΑΝΤ1 αδειάζει Παναγιωτόπουλο και στηρίζει Κανάκη

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΑΝΤ1, που με ανακοίνωσή του πήρε ξεκάθαρα θέση, καταδικάζοντας τέτοιες συμπεριφορές «που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα».

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές
συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «ΒINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κοπούν οι Ράδιο Αρβύλα

Πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει εντελώς η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα άφησε ο Αντώνης Κανάκης, στο τέλος της χθεσινής εκπομπής, μετά τα όσα συνέβησαν με τις καταγγελίες και την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης, στο τέλος της εκπομπής είπε ότι «είναι μια απόφαση που δεν έχει ακόμα παρθεί, γιατί δεν είναι θέμα απόφασης για το τι θα γίνει ακριβώς από αύριο. Ή θα βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι, γιατί θέλουμε να το χαιρόμαστε».

Μάλιστα, πολλές φορές ο Κανάκης «πέρασε» νούμερα της αντίστροφης μέτρησης με τα βίντεο για να ολοκληρώσει την εκπομπή και επίσης δεν έκαναν πολλά σχόλια μετά τα βίντεο.

Αυτήν την εβδομάδα ούτως ή άλλως σταματάει η εκπομπή -όπως και το «Βινύλιο»- για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και οι όποιες αποφάσεις αναμένονται από το νέο έτος.

Τι λέει ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε την υπόθεση με πρωταγωνιστή το μέλος των «Ράδιο Αρβύλα»

Σημειώνεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί πλέον παρελθόν για τους «Ράδιο Αρβύλα» ύστερα από την καταγγελία που γνωστοποίησε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ακτιβιστής έγραψε στα social media πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διέρρευσε προσωπικά βίντεο με πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες ροζ περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή του ANT1, ο Ηλίας Γκιώνης έγραψε χαρακτηριστικά στα social media: «Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα. Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως και έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων.

Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο μη αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές».

In.gr