Ακαρνανικά Νέα

Σε συνέχεια της από 25 Μαΐου επιστολής του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής  & Δημοσιονομικού Ελέγχου, Ανδρέα Φίλια, προς τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, με την οποία εξέφραζε την έντονη διαμαρτυρία του για την απόφαση να κλείσουν υποκαταστήματα σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης δέχτηκε αίτημα συνάντησης με εκπροσώπους εργαζομένων της Τράπεζας και φορείς της περιοχής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Ιουνίου και σε αυτή επιβεβαιώθηκε η κοινή προσπάθεια και η σύμφωνη θέση όλων ενάντια στο κλείσιμο των υποκαταστημάτων ενώ υπήρξε και ενημέρωση εκ μέρους των εργαζομένων για τις πλήρεις διαστάσεις του θέματος αλλά και για τα βήματα που σχεδιάζονται από την πλευρά τους.

Ο κ. Φίλιας διαβεβαίωσε για μια ακόμα φορά τους παρισταμένους ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και θα συνεχίσει να συμβάλει στο μέτρο του δυνατού σε κάθε επόμενη κίνηση που η τοπική κοινωνία μαζί με τους εργαζόμενους αποφασίσει.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι εξής: Χριστίνα Αλεξοπούλου (Βουλευτής Αχαΐας), Παναγιώτης Αδαμόπουλος (Πρόεδρος ΣΕΤΑΠ), Βασίλης Παπακωνσταντίνου (Αντιπρόεδρος ΣΕΤΑΠ, Γιάννης Αδάμος (Γενικός Γραμματέας ΣΕΤΑΠ), Νικόλαος Νικολόπουλος (Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου ΣΕΤΑΠ), Ανδρέας Φραγκάκης (Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου ΣΕΤΑΠ), Γεώργιος Παπασπυρόπουλος (Εργατικό Κέντρο Πάτρας), Αθανάσιος Ζούπας (Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας), Βασίλειος Καρβουνιάρης (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Δύμης), Ανδρέας Φώτου (Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Δύμης), Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος (Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας).