Ακαρνανικά Νέα

                       

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με πολίτες στη Βόνιτσα, του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάση Παπαθανάση.

Ο Θανάσης Παπαθανάσης συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και τους ευχαρίστησε για την τεράστια στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν τιμώντας τον με την ψήφο τους στις 21 Μαΐου.

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε κανέναν εφησυχασμό. Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι πολύ κρίσιμες και χρειάζεται όλοι να προσέλθουμε στις κάλπες»

Ακολουθεί δήλωση του Θανάση Παπαθανάση μετά την επίσκεψή του στη Βόνιτσα:

«Στις 21 Μαΐου έγινε το πρώτο βήμα. Οι Έλληνες επιβράβευσαν την υπευθυνότητα, την εργατικότητα, τη σύνεση και την σκληρή προσπάθεια. Γιατί μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις των καιρών και να ωθήσουν την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Δεν εφησυχάζουμε λοιπόν. Υπάρχει μία ακόμη μάχη και οφείλουμε όλοι μαζί, ενωμένοι να προσέλθουμε στις κάλπες για τη μεγάλη νίκη που θα οδηγήσει στην προκοπή και την ευημερία του τόπου μας.

Σας καλούμε όλες και όλους να δώσουμε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου την ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια αυτοδύναμη Ελλάδα».

ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!

Σηκώνουμε την Ελλάδα_Ψηλότερα!