Ακαρνανικά Νέα

Εξαφάνιση 16χρονης από την περιοχή των Εξαρχείων. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Συναγερμός σήμανε στις αρχές για την εξαφάνιση της 16χρονης Μανταλένα Τζοάο, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν στις 16 Μαΐου από την περιοχή των Εξαρχείων.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και σήμερα 24/05/23, κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μανταλένα Τζοάο εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Εξάρχεια στις 16/05/2023 κατά τις πρωινές ώρες. Έχει ύψος 1,65 μ. και κανονικό βάρος, μαύρα μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια.Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα, τζιν παντελόνι και παντόφλες.

Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης από τα Εξάρχεια

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

news247