Ακαρνανικά Νέα

Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας ήταν για δουλειά στη Λευκάδα όταν κατάλαβε τι έγινε και επέστρεψε στο σημείο που είχε παρκάρει και είδε το παιδί αναίσθητο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια πήγε με τη μητέρα το παιδί στο νοσοκομείο ενώ η ώρα θανάτου του 5,5 μηνών κοριτσιού είναι η 15:45.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το αδιανόητο συμβάν συνέβη όταν ο 37χρονος έφυγε για την εργασία του, παίρνοντας μαζί του και το 5,5 μηνών κοριτσάκι για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Όμως το κοριτσάκι δεν πήγε ποτέ στον βρεφονηπιακό σταθμό ενώ ο άνδρας αφού άφησε το αυτοκίνητό στο πάρκινγκ, με το μωρό μέσα, αναχώρησε με υπηρεσιακό όχημα για τη Λευκάδα.

Όμως στο βρεφονηπιακό δεν πήγε ποτέ. Αφότου άφησε το όχημά του σε πάρκινγκ με το μωρό μέσα σε αυτό αναχώρησε για την εργασία του με υπηρεσιακό όχημα για την Λευκάδα.

Μετά από ώρες οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού επικοινώνησαν με τη μητέρα για να μάθουν γιατί δεν πήγε το παιδί, εκείνη επικοινώνησε με τον σύζυγό της ρωτώντας που είναι το παιδί και αυτός έντρομος πετάχτηκε στο αυτοκίνητο όμως ήταν πλέον αργά καθώς το παιδί ήταν αναίσθητο και με αφρούς στο στόμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ το κλίμα έξω από το νοσοκομείο είναι τεταμένο από συγγενείς της γυναίκας που απειλούν να λιντσάρουν τον άνδρα.

olagiatingunaika.gr