Ακαρνανικά Νέα

Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για «εξευτελιστική κοροϊδία», ενώ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους νέους σαν «ψάρια» και όχι ως πολίτες με δικαιώματα.

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις κυβερνητικές εξαγγελίες σχετικά με τα κίνητρα εμβολιασμών των νέων συμπολιτών μας.

Η Κουμουνδούρου μιλάει για «εξευτελιστική κοροϊδία», ενώ υποστηρίζει ότι το Μαξίμου αντιμετωπίζει τους νέους σαν «ψάρια» και όχι ως πολίτες με δικαιώματα, επαναλαμβάνοντας τα περί συστηματικής «στοχοποίησης» της νεολαίας από την κυβέρνηση.

Επίσης, τονίζει ότι το μεγάλο πρόβλημα των εμβολιασμών βρίσκεται στις ηλικίες άνω των 60 και όχι στους νεότερους, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να σταματήσει να διχάζει τους πολίτες και να σταματήσει να στέλνει αντιφατικά μηνύματα μέσω τις χαλάρωσης των μέτρων.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Αφού εδώ και ενάμισι χρόνο ο κ. Μητσοτάκης έχει κάνει το βίο των νέων αβίωτο, τώρα προσπαθεί να τους εξαγοράσει με 150 ευρώ. Τους αντιμετωπίζει σαν ψάρια που θα τσιμπήσουν και όχι ως πολίτες με δικαιώματα.

Να τσιμπήσουν, μήπως και ξεχάσουν τον αυταρχισμό και το ξύλο στις πλατείες, τον πρωτοφανή αποκλεισμό δεκάδων χιλιάδων μαθητών από τα ΑΕΙ για χάρη των κολεγίων, την υποβάθμιση των πανεπιστημίων τους, την καταδίκη όσων βρουν δουλειά να εργάζονται 10ωρα με μισθούς πείνας και απλήρωτες υπερωρίες, την διαρκή στοχοποίησή τους πως ευθύνονται για την εξάπλωση της πανδημίας.

Εάν τον ενδιέφερε όντως η πορεία του εμβολιασμού και όχι το γεγονός ότι το κόμμα του έχει πάρει διαζύγιο από τη νέα γενιά, θα φρόντιζε να κάνει κάτι για τους άνω των 60 ετών που είναι οι πιο ευάλωτοι και αν και έχουν πρόσβαση από τις αρχές του έτους στο εμβόλιο, παραμένουν ανεμβολίαστοι σε ποσοστό περίπου 35%.

Παρά τις κυβερνητικές παλινωδίες και την εξευτελιστική κοροϊδία του κ. Μητσοτάκη, καλούμε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν ώστε να χτιστεί το τείχος ανοσίας, ανεξάρτητα από εξευτελιστικά δωράκια και προνόμια.

Και επιτέλους καλούμε τον ανέμελο κ. Μητσοτάκη:

– να σταματήσει να διχάζει τους πολίτες δημιουργώντας κοινωνία δύο ταχυτήτων, με προνόμια μόνο για εμβολιασμένους, την ώρα μάλιστα που με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησής του, τέλος Ιουνίου αντί για 70% των πολιτών όπως υποσχόταν έχει εμβολιαστεί μόλις το 35% του πληθυσμού.

– να σταματήσει να στέλνει διαρκώς αντιφατικά μηνύματα χαλάρωσης, ζητώντας από τους πολίτες να πετάξουν τις μάσκες, την ώρα που όλοι προειδοποιούν για ραγδαία εξάπλωση της μετάλλαξης «Δέλτα».

Newsbomb.gr.