Ακαρνανικά Νέα

Ο Σύλλογος των εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός» , έπειτα από ένα χρόνο αποχής λόγω πένθους, καθώς έχασε το γραμματέα του Γ. Μπρούμο, φέτος επανήλθε γυρίζοντας σελίδα και κάνοντας μια νέα αρχή.

Παρά τις πολλές απουσίες ένεκα υποχρεώσεων και ιώσεων, τα μέλη γέμισαν την αίθουσα του μαγαζιού με πολλούς να μην έχουν που να καθίσουν από το αδιαχώρητο!

Στην κοπή πίτας του συλλόγου παραβρέθηκαν τα επίτιμα μέλη του συλλόγου Κ. Τσαβαλάς και Σπ.Μπίτσης.

Το νομό Αιτ/νιας εκπροσώπησε ο βουλευτής κ. Αθ.Παπαθανάσης ενώ από το δήμο Ακτίου Βόνιτσας ο δήμαρχος Αθ. Κασόλας πήρε το λόγο μεταφέροντας ευχές για ένα παραγωγικό έτος, τονίζοντας τη σημασία ύπαρξης των συλλόγων και πως ο δήμος είναι παρών για κάθε ζήτημα που απασχολεί τους ετεροδημότες.

Παρών και οι αντιδήμαρχοι Περλης Απόστολος, Τομαράς Σπυριδων, Βασιλακος Κωνσταντινος, Βαρβάτος Νικολαος καθως και η προεδρος του Λιμενικου Ταμειου Βόνιτσας Μαιρη Μυλωνιδη, που όλοι τους ταξίδεψαν ως την Αθήνα για να βρεθούν δίπλα στους ετεροδημότες.

Με την παρουσία του παράλληλα τίμησε την εκδήλωση ο κ. Βασίλης Σώζος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Φούρλης και μέλη της παράταξης της παραταξης «ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».

Μήνυμα έστειλε η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ κ. Σταρακα Χριστίνα η οποία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω κομματικών υποχρεώσεων.

Τέλος, παραβρέθηκαν μέλη της ΟΠΣΥΔ όπως οι κκ. Μπουρναζης και Στεργίου, ενώ από το σύλλογο Μοναστηρακίου παραβρέθηκαν η πρόεδρος κ. Αθ. Φουσέκη και ο κ. Νικ. Κασόλας.

Κλείνοντας, τα μέλη του ΔΣ ανακοίνωσαν την ετήσια εκδρομή τους και αναμένει από τα μέλη συμφωνία για την  ημερομηνία και τον τόπο εξόρμησης!