Στην Βόνιτσα βρέθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, Λεωνίδας Χριστόπουλος.

Ο κύριος Χριστόπουλος επισκέφτηκε αρχικά τα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας όπου είχε συνάντηση και συνομιλία με τα μέλη του Δ.Σ. Το παρών στις συναντήσεις αυτές πλην των μελών του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. έδωσαν και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Γούδας, καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Κασόλας Αθανάσιος.

Στην συνέχεια ο κύριος Χριστόπουλος επισκέφτηκε το εργοτάξιο του οδικού άξονα Άκτιο Βόνιτσα – Λευκάδα, στην θέση Πλατανιάς όπου και ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών ενώ πήγε και στον χώρο του λιμανιού της Βόνιτσας όπου σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή της μαρίνας της πόλης μας.

“Σε θερμό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του γενικού γραμματέα ψηφιακής διακυβέρνησης, Λεωνιδα Χριστοπουλου στην Βόνιτσα. Από κοινού με την ΔΗΜ.Τ.Ο Ακτίου Βόνιτσας και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε το τοπικό γραφείο της ΝΔ όπου έγινε συζήτηση γύρω από τα προβλήματα της περιοχής. Στη συνέχεια από κοινού επισκέφτηκαν το έργο σύνδεσης Ακτίου Βόνιτσας με την Λευκάδα όπου ενημερώθηκε για την πορεία από τους υπευθυνους. Τέλος έκανε βόλτα στο λιμάνι της Βόνιτσας όπου είχε συζήτηση με πολίτες.” αναφέρει στην ανακοίνωση της για την επίσκεψη η ΔΗΜ.Τ.Ο Ακτίου Βόνιτσας.

Ελπίζουμε στην ενημέρωση που αφορούσε τα προβλήματα της περιοχής, όσοι συναντήθηκαν με τον κύριο Γραμματέα να του ανέφεραν και το ότι δεν υπάρχει δρόμος για να πάει κάποιος στους καταρράκτες του Τρύφου και ότι τα Λουτρά Τρύφου εδώ και πολλά χρόνια παραμένουν κλειστά και αναξιοποίητα.

Φυσικά υπάρχουν και άλλα προβλήματα τα οποία τα γνωρίζουμε όλοι και δεν είναι ώρα τώρα να ασχοληθούμε με αυτά. Καλό θα ήταν πάντως αν υπήρχε χρόνος να πήγαιναν και μία επίσκεψη μέχρι εκεί που τελειώνει ο δρόμος για τους καταρράκτες της Τρύφου για να δει ο Γραμματέας από πρώτο χέρι την ΚΑΤΑΝΤΙΑ μας!!!