Ακαρνανικά Νέα

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ακτίου – Βόνιτσας , συμμετέχει στις πολιτιστικες εκδηλώσεις του Δήμου «ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ » πραγματοποιώντας την καθιερωμένη ετήσια συναυλία της ,την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 και ώρα 9.30 μ. μ στη παραλία της Βόνιτσας στην Πλατεία Δημαρχείου Βόνιτσας με είσοδο δωρεάν.
Η Φιλαρμονικής μας είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την ύπαρξη της , την λειτουργία της ως προς την εκμάθηση της μουσικής τέχνης στοχεύοντας , αφενός μεν στην κοινωνικοποίηση των παιδιών που φοιτούν σε αυτή και την μετάδοση σε αυτά της γνώσης της μουσικής , αφετέρου δε στην ανάδειξη του μουσικού σώματος και στην γνωστοποίηση του έργου του , όπως και στην προσέλκυση και άλλων παιδιών για να αποτελέσουν μέρος του .
Σας περιμένουμε όλες και όλους , κάτω από το έναστρο ουρανό της μαγευτικής παραλίας της Βόνιτσας , να απολαύσετε τους ήχους μας και να χειροκροτήσετε αυτά τα ιδιαίτερα παιδιά , που κοπιάζουν στις διακοπές τους , με μόνη τους επιθυμία , την αγάπη σας και το θερμό σας χειροκρότημα .

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βονιτσας
Ο Πρόεδρος
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
.