Ακαρνανικά Νέα

Το εστιατόριο-ταβέρνα-ψησταριά, Το Αρχοντικό της Λαμπρινής,   ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από 3 ½ χρόνια.

Βρίσκεται στην οδό Αγίου Νικολάου αριθμός 43 (κεντρική οδός) του Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.

Διαθέτει σάλα για να γευτείς, τους εκλεκτούς μεζέδες ψαρικών και κρεατικών, τα ψητά κρέατα της σούβλας, της σχάρας και της ώρας, τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, τα εκλεκτά μαγειρευτά της κατσαρόλας και φούρνου, της θαυμάσιες πίτες που τα φτιάχνει όλα με τα χέρια της η κυρία Λαμπρινή.

Το μενού του Αρχοντικού, περιλαμβάνει όλη την μεγάλη γκάμα μαγειρευτών της ντόπιας κουζίνας, όλη τη γκάμα, ψητών σούβλας, αρνάκι, κατσικάκι, γουρουνόπουλο, κοτόπουλο, κοντοσούβλι, όλη τη γκάμα ψητών σχάρας, μπριζόλες παϊδάκια σουβλάκια, μεγάλη ποικιλία από ψάρια και θαλασσινά σχάρας και τηγανιτά, μεγάλη ποικιλία από σαλάτες.

Λειτουργεί και προσφέρει υπηρεσίες Take away από τις 08:30 το πρωί με πλούσιο πλήρες πρωινό και φρέσκους χυμούς, στις 11:30 ξεκινάει να προσφέρει τα μαγειρευτά και της ώρας και το απόγευμα προσφέρει και τα ψητά σούβλας, μέχρι την ώρα που κλείνει στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα ενω απο τις 11.30 ως τις 02.00 κάνει και Delivery.

Κάνει διανομή στον Μύτικα και στις γύρω περιοχές εκτός Μύτικα.

Ιδιοκτήτρια είναι η Λαμπρινή ΒΑΣΙΛΑΚΗ και τα δύο από τα τρία παιδιά της, ο Πάρις και η Διονυσία!

Η Λαμπρινή έχει πολλά χρόνια εμπειρία στην τέχνη της μαγειρικής.

Στο Αρχοντικό οι ρόλοι είναι διακριτοί για όλους! Ο Πάρις έχει αναλάβει τα ψητά κρέατα στη σούβλα και ότι έχει σχέση με την ψησταριά, η Διονυσία είναι στο σέρβις καθώς μιλάει άπταιστα τουλάχιστον δύο ξένες γλώσσες και στην κουζίνα η αρχόντισσα με όλη τη σημασία της λέξεως, η κυρία Λαμπρινή!

Το μενού μαγειρευτών περιλαμβάνει 3 με 4 διαφορετικά φαγητά κάθε μέρα τα οποία δημοσιεύονται στο διαδίκτυο από τη Διονυσία την προηγούμενη μέρα για να ξέρει ο κάθε πελάτης τι θα βρει για φαγητό την επομένη.

Το Αρχοντικό είναι ένα διαμπερές κατάστημα, που εκτός από τα τραπέζια που έχει στη σάλα του μαγαζιού, έχει τραπέζια στον κεντρικό δρόμο και στην δυτική πλευρά, πάνω στο κύμα κυριολεκτικά! Τα τραπεζάκια που είναι προς την πλευρά της θάλασσας, έχουν θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου πελάγους, μια θέα που σου κόβει την ανάσα από την ασύγκριτη παρθένα ομορφιά! Απέναντι από το Αρχοντικό στην πλευρά της θάλασσας βρίσκονται τα όμορφα νησιά, Κάλαμος, Μεγανήσι, Σκορπιός και Λευκάδα.

Από την πλευρά της θάλασσας και εμπρός από το κατάστημα, υπάρχει και μία μικρή πλωτή προβλήτα που μπορούν να δέσουν τα σκάφη τους πελάτες που έρχονται από την θάλασσα.

Για της απόλυτες γεύσεις, τα πεντανόστιμα φαγητά και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει Το Αρχοντικό της Λαμπρινής, Το κατάστημα όλα τα χρόνια που λειτουργεί, έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και όλα τα χρόνια έχει βραβευθεί με το βραβείο ικανοποίησης πελατών (Greek Awards).

Οι τιμές του Αρχοντικού, είναι ασυναγώνιστα χαμηλές!!

Επικοινωνία

Τηλέφωνα:2646081246, 6976616331, 6974854679

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) [email protected]

 Instagram: toarxontiko_mytikas – Το Αρχοντικό Της Λαμπρινής

 Facebook: Το Αρχοντικό Της Λαμπρινής

ΛΙΛΗ ΚΑΠΩΝΗ