Ακαρνανικά Νέα

Μία σειρά από κοινωνικές δράσεις διοργανώνει το κινητό εργαστήριο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με σκοπό όλοι οι πολίτες  να ενώσουν τις φωνές τους, στέλνοντας το μήνυμα «μιλήστε» ώστε να προστατευθεί η πολύτιμη παιδική ηλικία.

Γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πλούσιες διαδραστικές ψυχοπαιδαγωγικές δράσεις, δημιουργικά παιχνίδια, κόμβους ενημέρωσης για την πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση της κοινωνικής αυτής μάστιγας. Το κινητό εργαστήριο «Οδυσσέας» του Οργανισμού πρόκειται να επισκεφθεί την Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο της καμπάνιας #Μένει Μυστικό ενάντια στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Προκειμένου να μετέχει το κοινό στις δράσεις του κινητού Εργαστηρίου «Οδυσσέας» στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, θα πρέπει να εγγραφεί στις παρακάτω φόρμες :

•             Δευτέρα 20/9/2021 & Τρίτη 21/9/2021 στο Δημοτικό Παρκινγκ Αγρινίου (Παλαιά Σφαγεία): https://forms.gle/3zVBwPYjWzyiwQZo8

•             Πέμπτη 23/9/2021 & Παρασκευή 24/9/2021 στο Λιμάνι Μεσολογγίου: https://forms.gle/P1xM2ZfuroWTAVg4A

Φόρμα εγγραφής για σχολικές μονάδες :  https://forms.gle/4MWCVh88ChyXbZZD6

Αντίστοιχες  ενημερωτικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στην Π.Ε. Ηλείας και στην Π.Ε. της Αχαΐας το προσεχές διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 2610 332 499 ή να στέλνουν e-mail στο patra@hamogelo.gr

Κατά τη διάρκεια των δράσεων θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενάντια στη διασπορά του Κορωνοϊού COVID-19.