Ακαρνανικά Νέα

Το Σάββατο 6 Αυγούστου στην Παραλία της Βόνιτσας το μεγάλο Αυγουστιάτικο πολιτιστικό γεγονός της Βόνιτσας η ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ 2022 με μουσική βραδιά στην θέση ¨ΕΛΙΑ¨ στην παραλία της Βόνιτσας με τον τραγουδοποιό ΧΑΡΗ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ.

Η εκδήλωση συγκεντρώνει πλήθος κόσμου στην παραλία της Βόνιτσας σε μια μεγάλη γιορτή της πόλης.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου όλες οι βάρκες θα πρέπει από τις 21.00 να βρίσκονται στο λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου.

Όλα θα ξεκινήσουν από το λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας στις 21.15.

Παρακαλούνται όσοι διαθέτουν βάρκα να συμμετάσχουν στο μεγάλο γεγονός της θάλασσας του Αμβρακικού κόλπου την Βαρκαρόλα Βόνιτσας
Στο λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου στην Βόνιτσα ,τα ψαροκάικα του Αλιευτικού Συλλόγου Αλιέων Βόνιτσας (όσα από αυτά επιθυμούν να συμμετάσχουν ) μαζί με τις βάρκες των ιδιωτών και των παιδιά του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας θα ξεκινήσουν υπό τους ήχους της μουσικής ,με κατεύθυνση το φάρο και την παραλία της Βόνιτσας.

Οι βάρκες με τους ήχους της καλοκαιρινής καντάδας θα περάσουν το φάρο της Βόνιτσας και θα μπουν στο λιμάνι της παραλίας Βόνιτσας , όπου θα βολτάρουν αρκετές φορές κατά μήκος του λιμανιού.

Τα εναέρια φαναράκια , τα βεγγαλικά και οι ήχοι της μουσικής θα δημιουργήσουν πραγματικά μια υπέροχη ατμόσφαιρα που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Στη συνέχεια και περίπου στις 22:15 στην παραλία της Βόνιτσας στην θέση “ΕΛΙΑ” αναλαμβάνει ο γνωστός τραγουδιστής ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ ,που θα μας ταξιδέψει και θα μας μαγέψει με παλιές και νέες του μουσικές επιτυχίες , όπως και με επιτυχίες μεγάλων τραγουδοποιών .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΑΡΚΑΡΟΛΑΣ

  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
  • ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΒΑΡΚΑΡΟΛΑΣ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ : 21:15 με 21:30
  • ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ “ΕΛΙΑ” ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ : 22:15
  • ΕΙΣΟΔΟΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε και να απολαύσετε την υπέροχη βραδιά και όλη την «μυσταγωγία» και την μαγεία της Βαρκαρόλας της Βόνιτσας . Είναι σίγουρο ότι η φετινή βαρκαρόλα θα σας μείνει αξέχαστη.

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.