Ακαρνανικά Νέα

Το μωρό το κρατούσε στην αγκαλιά ο παππούς του.

Απίστευτο φαντάζει ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ στον Βόλο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένα βρέφος τριών μηνών

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, όλα άρχισαν στις 22:30 στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, όταν μία μηχανή παρέσυρε έναν ηλικιωμένο, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο κρατώντας στην αγκαλιά του το βρέφος.

Η μηχανή παρέσυρε τον ηλικιωμένο που κράταγε το μωρό στην αγκαλιά του

Στην αγκαλιά του παππού του βρισκόταν το μωρό

Το περιστατικό

Την ώρα που ο παππούς πέρναγε τον δρόμο, ο οδηγός της μηχανής έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα να χτυπήσει που κράταγε στην αγκαλιά του εγγόνι του. Το βρέφος έπεσε στο κράσπεδο, χτύπησε και έχασε την ζωή του ακαριαία.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Οι περαστικοί προσπαθούσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το μωρό είχε καταλήξει πριν προλάβει το ΕΚΑΒ να το μεταφέρει στο νοσοκομείο του Βόλου. Ο δε παππούς μεταφέρθηκε και εκείνος στο «Αχιλλοπούλειο» έχοντας τραυματιστεί ελαφρά.

Σε ότι αφορά τον οδηγό της μοτοσικλέτας, εκείνος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου. Νοσηλεύεται δε και εκείνος στο «Αχιλλοπούλειο» φρουρούμενος από αστυνομικούς.

in.gr