Ακαρνανικά Νέα

Ο δράστης εντοπίστηκε από το τραύμα που έφερε στο πρόσωπο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Την απόλυτη φρίκη έζησε μία γυναίκα στην Αχαΐα. Η 62χρονη πήγε να μαζέψει τη σοδειά από το χωράφι της και βρέθηκε να παλεύει για να γλιτώσει από τα χέρια ενός άγνωστου άνδρα που της επιτέθηκε με σκοπό να τη βιάσει.

Η γυναίκα από το χωριό Νιφορέικα ήταν μόνη της στο χωράφι όταν ο 23χρονος άρχισε να την πλησιάζει. Ο άνδρας σπαστά ελληνικά και προσπάθησε να την προσεγγίσει ζητώντας της δουλειά. Όταν η 62χρονη του ζήτησε να φύγει και άρχισε να φωνάζει αυτός της επιτέθηκε, την έριξε κάτω και όπως καταγγέλλει η 62χρονη, την βίασε.

Κατάφερε να πιάσει ένα σφυρί και τον χτύπησε στη μύτη

Η γυναίκα πάλεψε με νύχια και με δόντια για να σωθεί. Κατάφερε να φτάσει και να πιάσει ένα σφυρί, με το οποίο χτύπησε τον άνδρα στη μύτη και έτσι η 62χρονη γλίτωσε και άρχισε να τρέχει.

Η 62χρονη κατήγγειλε το περιστατικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί είδαν πως είχε τραυματιστεί σοβαρά στη μέση της.

Ο άνδρας, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 15/5 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» εντοπίστηκε από το τραύμα που έφερε στο πρόσωπο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Εκεί ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο κατηγορούμενος έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού, με την 62χρονη να προσπαθεί να αναρρώσει και να ξεπεράσει την επίθεση που δέχτηκε.

newsbeast