Ακαρνανικά Νέα

«Δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μας»

Θρίλερ χωρίς τέλος είναι όπως όλα δείχνουν η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι. Τα ίχνη του έχουν χαθεί από την Πέμπτη (4/1) και οι δικοί του άνθρωποι αγωνιούν για την τύχη του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην υπόθεση φέρεται να υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο – κλειδί ενώ η αδερφή του απευθύνει έκκληση σε όποιον ξέρει το οτιδήποτε να βοηθήσει.

Οι έρευνες στο Μεσολόγγι συνεχίζονται για 11η ημέρα και οι Αρχές να χτενίζουν την περιοχή του αεροδρομίου, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη του 31χρονου με drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις των Αρχών.

Υπάρχει τρίτο πρόσωπο;

Σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών φέρεται να υπάρχει ένα πρόσωπο «μυστήριο», το οποίο είχε επαφή με τον κρεοπώλη, γεγονός το οποίο προκύπτει από τα ψηφιακά ίχνη του 50χρονου.

Η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη βιώνει ώρες αγωνίας, καθώς όλες τους οι ελπίδες αρχίζουν και λιγοστεύουν. Όπως επεσήμανε το πρωί της Δευτέρας (15/1) στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η αδερφή του αγνοούμενου, η οικογένεια περιμένει να μάθει εάν όντως υπάρχει τρίτο άτομο που θα μπορούσε να δώσει λύση στον άλυτο γρίφο της εξαφάνισης.

«Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου. Από εκεί και πέρα όποιος το έκανε, τι και πως, δεν με απασχολεί. Αυτό θα το δει η δικαιοσύνη και όποιος πρέπει. Το θέμα μας είναι να βρεθεί ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δεν θα της το έκανε ποτέ» σημείωσε.

Όπως ανέφερε η ίδια, όταν ο Μπάμπης βρισκόταν επισκεπτόταν το Μεσολόγγι – για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όπως ισχυρίζεται η αδερφή του – πήγαινε συχνά για καφέ ή για κυνήγι με έναν κοινό γνωστό του 50χρονου κρεοπώλη.

Η αδερφή του Μπάμπη δήλωσε πως προσπαθεί να μάθει τι του συνέβη.

«Θέλω να έρθει η στιγμή που θα πάρω όλες τις καταθέσεις και τα στοιχεία στα χέρια μου. Θέλω να δω τι έχει ειπωθεί, γιατί είμαστε μικρή κοινωνία», είπε.

Κλείνοντας η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου σημείωσε πως οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

newsbeast