Ακαρνανικά Νέα

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ , επικράτησε με 1-0 ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ.

Το παιχνίδι το οποίο διεξήχθη σε ένα γήπεδο βάλτο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας καθώς τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν αυτά που επικρατούσαν. Από την αρχή φαίνονταν πως όποια ομάδα σημείωνε πρώτη γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη, κάτι που τελικά έγινε.

Στο 37ο λεπτό ο Φέτσης με σέντρα ακριβείας στο δεύτερο δοκάρι, βρήκε τον Μπατμά ο  οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα μας. Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για τον ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ο οποίος στο 44ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Γυφτοκώστα.

Στο 56’ ο Τρανουλίδης με εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Σιδηρόπουλου, κράτησε το 1-0 για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ο οποίος θα μπορούσε νε είχε πετύχει κι δεύτερο τέρμα όταν στο 59’ ο Σταύρου σημάδευε σωστά στο σουτ που επιχείρησε μετά από μπαλιά του Μπατμά.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, αν και αγωνίζονταν με 10 παίκτες, αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το τέλος.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ. ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Κ. (30’ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ (76’ ΣΠΑΝΟΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ (69’ ΧΑΙΔΑΚΗΣ), ΜΠΑΤΜΑΣ, ΦΕΤΣΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ.

Την ήττα με 5-1 από τον ΘΡΙΑΜΒΟ ΛΟΥΡΟΥ εκτός έδρας γνώρισε ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ ο οποίος παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ – ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: 1-3

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ – ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ: 2-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ: 4-1

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ: 2-2