Ακαρνανικά Νέα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας χθες Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο καφε “Le Fleur” (Στ. Παπαθανασίου) σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και παρουσία πολλών μελών, αθλητών, γονέων και επισήμων.

Στον απολογισμό που έκανε ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Πανταζόπουλος αναφέρθηκε η πλούσια αγωνιστική δράση του προηγούμενου έτος με πολλές επιτυχίες, η αγορά εξοπλισμού και υλικών ενώ ευχαρίστησε εκτενώς τους χορηγούς και ιδιώτες που βοήθησαν στην ανοδική πορεία των τελευταίων ετών.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Κέντρου Κοιν. Μέριμνας και Ανάπτυξης κ. Παντελής Αποστολάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αιτ/νιας κ. Μιχάλης Γούδας και η έφορος Δυτ. Ελλάδας της Ε.Ι.Ο. κα Βούλα Αυλωνίτη.

Με την παρουσία τους τίμησαν επίσης την εκδήλωση ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αποστολάκης, οι αντιδήμαρχοι κ. Τάκης Βίτσας και Ανδρέας Καλαντζής, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βόνιτσας κ. Χρήστος Χασακής και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Θανάσης Κασόλας τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Οι τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν τα φλουριά και τα αντίστοιχα δώρα ήταν ο Γιάννης Χαμζάς και η Ελευθερία Καλατζάκη από τη βασιλόπιτα των “μικρών” και ο πρώην πρόεδρος κ. Χρήστος Κοψαλής και ο ταμίας κ. Θεόδωρος Γκατζίνης απο τη βασιλόπιτα των “μεγάλων”.

Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο και καλές θάλασσες στους αθλητές!