Ακαρνανικά Νέα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου το βράδυ στην Ταβέρνα “Ο Μώλος της Βονιτσας” ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας.

Το παρών στην εκδήλωση η οποία είχε συνοδεία ζωντανής μουσικής, τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου ανάμεσα στους οποίους οι Αντιδήμαρχοι Ακτίου Βόνιτσας κ.κ Βιτσας Δημήτριος, Καλαντζής Ανδρέας, Καούρας Ξενοφώντας και Πανταζή Παναγιώτα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας κ. Χάσακης Χρήστος, οι υποψήφιοι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ κκ Γρηγόρης Θεοδωράκης και Σταύρος Καραγκούνης ο οποίος τόνισε για την εκδήλωση:

“Μετά από μια πολύ γεμάτη μέρα στη Βόνιτσα καταλήξαμε στον ετήσιο χορό των συναδέλφων δασκάλων και νηπιαγωγών Βόνιτσας, ύστερα από πρόσκληση του φίλου Μυλωνίδη Ευθύμιου. Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για αυτή την όμορφη εκδήλωση στην οποία συνάντησα πολύ καλούς μου φίλους, ανθρώπους που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια στους προσωπικούς μου αγώνες. Εύχομαι του χρόνου να γιορτάσουμε σε αυτή την εκδήλωση την απελευθέρωση της Παιδείας μας από την Κεραμέως και τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν ώστε τα παιδιά μας να πάρουν μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία αυτά που πρέπει να πάρουν και οι εκπαιδευτικοί να γίνουν και πάλι εκπαιδευτικοί και όχι διαχειριστές της ατέρμονης καθημερινής γραφειοκρατίας που έχει επιβάλλει η υπουργός Παιδείας του Μητσοτάκη .”

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευθύμιος Μυλωνιδης ο οποίος καλωσόρισε στην σύντομη ομιλία του τους παρευρισκόμενους.