Ακαρνανικά Νέα

Χωρίς νικητή έληξε το τοπικό ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής. Ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ πάντως θα πρέπει να αισθάνεται «χαμένος» από το τελικό σκορ καθώς έχασε και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο αλλά και αγωνίζονταν με έναν αλλά και δύο παίκτες περισσότερους σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να πάρει τη νίκη.

Η πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 24ο λεπτό όταν ο Γεωργαλής με εντυπωσιακό ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 37’ ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Σπανού με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία, στην φάση που οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μωραϊτης αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 54ο λεπτό ο Κυριακίδης έστειλε την μπάλα άουτ μετά από σέντρα του Γεωργαλή και στο 68ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Φέτση με δεύτερη κίτρινη κάρτα.  Παρόλα αυτά ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ θα μπορούσε στο 85’ με τον Σταύρου να πετύχει γκολ, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός της ομάδας μας κατέληξε άουτ. Στο 90ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν με την σειρά τους την μεγαλύτερή τους ευκαιρία όταν ο Μωραϊτης σε τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ. 

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κοκόλη Σ.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ (46’ ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ.), ΒΑΣΙΛΑΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΦΕΤΣΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ (28’ ΣΠΑΝΟΣ), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (83’ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ), ΣΤΑΥΡΟΥ.

ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ (ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ): ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΚΟΚΟΛΗΣ Σ., ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Γ., ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ Θ. (89’ ΠΑΝΤΑΖΗΣ), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Χ., ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ (57’ ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ).