Ακαρνανικά Νέα

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Ζοάν Λαπόρτα του προσφέρει ένα συμβόλαιο ζωής.

Όσο περνούν οι εβδομάδες, τόσο πλησιάζει η συμφωνία του Λιονέλ Μέσι με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα, για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει στα χέρια του μία πρόταση από τον Ζοάν Λαπόρτα, βάσει της οποίας εξασφαλίζει το μέλλον του στους «μπλαουγκράνα» όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Πρόκειται για ένα «συμβόλαιο ζωής», που θα διατηρήσει τον βραχύσωμο Αργεντινό στις τάξεις της Μπαρτσελόνα για όσο επιθυμεί, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του προς όφελος του συλλόγου.

Ο Λαπόρτα δεν έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε επίσημη οικονομική πρόταση προς τον Μέσι, καθώς πρέπει να προηγηθεί ο δημοσιονομικός έλεγχος στα πεπραγμένα των Καταλανών. Μόλις ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα θα μπορέσει να ενημερώσει τον Μέσι και για το οικονομικό σκέλος της πρότασης.

Ωστόσο, αυτό είναι δευτερεύον για τον κορυφαίο παίκτη της σύγχρονης εποχής, καθώς αυτό που προέχει για τον έμπειρο επιθετικό, είναι η δημιουργία μίας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας, που θα διεκδικήσει το Champions League. Και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, μία καλή αρχή θα ήταν η απόκτηση του Ερλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ.

in.gr