Ακαρνανικά Νέα

Σε μια περίοδο για τη χώρα μας, που το μπάσκετ περνά σε δεύτερη μοίρα, η ομάδα μας ταξίδεψε σήμερα στο Αγρίνιο, όπου αντιμετώπισε την ομάδα του πρωτοπόρου Κρόνου Αγρινίου και ηττήθηκε με σκορ 66-50.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας που αγωνίστηκε με πένθος στην εμφάνισή της, μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με σκορ 4-15, το οποίο όμως μετατράπηκε γρήγορα σε 15-15 που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Η κούραση και η λειψανδρια στο ρόστερ, έκαναν σταδιακά την εμφάνισή τους και από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ, δεν το έχασαν μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.

Σύσσωμη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Βόνιτσας εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των αδικοχαμενων θυμάτων της σύγκρουσης των δύο τρένων.

Την επόμενη εβδομάδα, η ομάδα μας θα κάνει το ρεπό της, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ομάδα του Αίολου Αστακού!

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ακολούθησε την αποστολή και στο Αγρίνιο και κλείνουμε με μια ευχή:

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! 28/02/2023.

Δεκάλεπτα: 15-15, 24-16, 16-06, 11-13

ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Γραψας Ιωάννης): Κορώζης 14(2), Μάγγος 12, Κοκόλης 14(4), Καλογεροπάνος 6, Μπουρσινός 4, Μπαλατσουρας, Φλωτσιος, Παππας.