Ακαρνανικά Νέα

Οι «Ράδιο Αρβύλα» ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή
Στην… αντεπίθεση περνούν οι άλλοτε στενοί συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με τον ANT1 οι «Ράδιο Αρβύλα» Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, αφού πρώτα έσπευσαν να εκφράσουν την απόλυτη στήριξή τους στο θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, κατέθεσαν και αγωγή εναντίον του, με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, αλλά και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.

Σημειώνεται πως δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου απέναντι σε γυναίκες. Η νέα καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας έρχεται από πρώην εργαζόμενη των «Ράδιο Αρβύλα», η οποία σε ανάρτηση υποστηρίζει ότι «ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής», και αναφέρει επίσης και το μήνυμα που της είχε στείλει και της έλεγε «πόσο καλός είναι στο στοματικό έρωτα».

Το κείμενό της ανέβηκε στον λογαριασμό άλλου χρήστη, αλλά λίγη ώρα μετά κατέβηκε. Στη συνέχεια, η εργαζόμενη σε επικοινωνία της με το protothema.gr ζήτησε να αφαιρεθεί το όνομά της.

protothema.gr