Ακαρνανικά Νέα

Η απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασύλλια και άλση η οποία ισχύει μέχρι τις 13 Αυγούστου και πιθανότατα θα πάρει παράταση λόγω των πυρκαγιών που συνεχίζουν και καίνε σε πολλά σημεία της χώρας, είχαν ως αποτέλεσμα την ακύρωση της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή 13 Αυγούστου στην Κουκουμίτσα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στην Πρέβεζα και πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κηποθέατρο της πόλης. Όπως ενημέρωσε η εταιρία παραγωγής της συναυλίας, τα εισιτήρια που έχετε προμηθευτεί ισχύουν κανονικά για όποιον ή όποια θέλει να πάει στην Πρέβεζα.

Επίσης αν δεν θέλει θα μπορέσει να πάρει πίσω το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής:

«Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, ο χώρος διεξαγωγής της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου την Παρασκευή 13 Αυγούστου, μεταφέρετε στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας. Τα εισιτήρια που έχετε προμηθευτεί μέσω του viva.gr, ισχύουν κανονικά χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από εσάς.

Όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν στον νέο χώρο διεξαγωγής της συναυλίας και επιθυμούν την επιστροφή των χρημάτων τους μπορούν να στείλουν ένα αίτημα επιστροφής των χρημάτων τους(φωτογραφία το εισιτήριο τους ή κωδικό παραγγελίας εμπόρου),στο [email protected] και ανάλογα με τον τρόπο που έκαναν την αγορά των εισιτηρίων τους θα γίνει άμεσα επιστροφή των χρημάτων τους

*Αν η αγορά έγινε με πιστωτική/χρεωστική/viva wallet η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει άμεσα με πίστωση στην κάρτα τους.

*Αν η αγορά έγινε με μετρητά, παρακαλούμε να μας στείλετε και έναν τραπεζικό λογαριασμό όπου επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας.

Ευχαριστούμε και ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»