Ακαρνανικά Νέα

Αναβρασμός επικρατεί στην Βόνιτσα μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε την Τετάρτη 19 Οκτώβρη με τον άγριο ξυλοδαρμό μαθητή του Γυμνασίου Βόνιτσας από Ρομά στην πόλη του Μεσολογγίου.

Οι μαθητές του Γυμνασίου Βόνιτσας πραγματοποίησαν την συγκεκριμένη ημέρα εκδρομή στην πρωτεύουσα του Νομού. Κάποια στιγμή και για άγνωστους λόγους ο μαθητής ξυλοκοπήθηκε άγρια από παρέα Ρομά λίγο πριν την επιστροφή στην Βόνιτσα.

Ένας από τους συνοδούς καθηγητές προσπάθησε να χωρίσει τα παιδιά και τραυματίστηκε ελαφρά σε αντίθεση με τον άτυχο μαθητή ο οποίος έφερε πολλά και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Τα παιδιά επέστρεψαν στην Βόνιτσα ΧΩΡΙΣ να μεταφέρει ο τραυματίας στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου και αυτό ήταν που προκάλεσε τις αντιδράσεις τόσο των μαθητών όσο και των γονέων του μαθητή.

Ο άτυχος νεαρός αφού έφτασε στην Βόνιτσα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και παρά τα σοβαρά τραύματα του είναι καλά στην υγεία του.

Για τον λόγο λοιπόν του ότι δεν μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό οι μαθητές έχουν προχωρήσει σε αποχή από τα μαθήματα τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Επίσης, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί και μήνυση από τους γονείς του παιδιού κατά παντός υπευθύνου.