Ακαρνανικά Νέα

Αγαπητοί Φίλαθλοι της ομάδας μας,

Πριν ξεκινήσουμε να ανακοινώσουμε και να αιτιολογήσουμε, ζητήματα που αφορούν την πορεία της ομάδας, στον ποδοσφαιρικό χάρτη της περιοχής μας, νιώθουμε την ανάγκη να δώσουμε θερμά

Συγχαρητήρια

σε ένα δικό μας παιδί, ένα παιδί του Μοναστηρακίου, που έδω και αρκετά χρόνια τιμάει με τις επιδόσεις του και τις διακρίσεις του, την Ελλάδα ολόκληρη αλλά και τον τόπο καταγωγής του, το Μοναστηράκι. Αναφερόμαστε φυσικά στον Δήμήτριο Μπακοχρήστο, τον για δεύτερη φορά Ολυμπιονίκη Δημήτριο Μπακοχρήστο.

Φίλε Δημήτρη, σε ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά, για τις συγκινήσεις που μας προσφέρεις με την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου στους (παρα) Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και σου ευχόμαστε να έχεις υγεία για να συνεχίσεις να σηκώνεις την Ελληνική Σημαία ψηλά, γεμίζοντας περηφάνια όλους τους Έλληνες και εμάς τους συγχωριανούς σου.

Όσον αφορά την σκέψη της Δημοτικής Αρχής να δώσει το όνομα του Δημήτρη στο γήπεδο Μοναστηρακίου, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και σαν Μοναστηρακιώτες και σαν διοικούντες το ποδοσφαιρικό τμήμα του χωριου μας. Εμείς όμως έχουμε ακόμα μία πρόταση να κάνουμε στην Δημοτική Αρχή. Να δημιουργηθεί στο Μοναστηράκι, στον χώρο του γηπέδου, πρότυπο γυμναστήριο για να μπορεί ο Ολυμπιονίκης μας να γυμνάζεται στον χώρο διαμονής του. Επίσης το γήπεδο αλλά και ο ευρύτερος χώρος, περιμετρικά αυτού, να διαμορφωθεί και να δημιουργηθεί ένας πολυχώρος άθλησης που θα γίνει πόλος έλξης για την νεολαία του χωριού μας. Το έχουμε πει ξανά και ξανά, ότι ο αθλητισμός για τον τόπο μας, είναι σανίδα σωτηρίας και πρέπει να γίνουν όλες οι υποδομές που θα τον στηρίζουν…

Όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά πεπραγμένα του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου, ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι, η ομάδα μας δήλωσε συμμετοχή στο Β’ Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, καθώς παραιτήθηκε της συμμετοχής της από αυτό της Α.

Οι λόγοι που οδήγησαν την διοίκηση της ομάδας στο να παρθεί αυτή η απόφαση έχει να κάνει με δύο πράγματα:

1)Με την αβεβαιότητα που κυριαρχεί στις μέρες μας λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού: Όσοι πέρυσι “τρέξαμε” την ομάδα στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, είδαμε από πρώτο χέρι το πόσο δύσκολο είναι σε καιρό πανδημίας να προσπαθείς να οργανώσεις διοικητικά αλλά και οικονομικά ένα ποδοσφαιρκό τμήμα που αποτελείται από 30 και πλέον άτομα.

2)Με την διοικητική “κόπωση” των ατόμων που ασχολούνται με την ομάδα τα τελευταία χρόνια: Μετά από αρκετές γενικές συνελέυσεις και βλέποντας τη μη ανάλυψη ευθύνης και την όρεξη από κάποιον να οδηγήσει την ομάδα σε μία αξιόλογη πορεία, αντίστοιχη του ονόματος που είχε χτίσει τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ Θύελλα, το παρόν Δ.Σ αποφάσισε να δηλωθεί η ομάδα σε ένα πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις από αυτές της Α’. Στο τέλος της ημέρας κέρδος για εμας, είναι στο Μοναστηράκι να υπάρχει ποδόσφαιρο ανεξαρτήτου κατηγορίας.

Η διοίκηση της ομάδας θα συγκαλέσει άμεσα τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση εκ νέου, με σκοπό τη διενέργεια εκλογών, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και την εγγραφή νέων μελών. Όλοι όσοι είμασταν αυτά τα χρόνια και στηρίζαμε, θα παραμείνουμε κοντά στην ομάδα και θα την υπηρετούμε, ανεξαρτήτως προσώπων και διαθέσεων.

…ο ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου είναι και πρέπει να είναι πάνω από τον καθένα μας!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου