Ακαρνανικά Νέα

Aγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, επιθυμώ να εκφράσω, ατομικά στην καθεμία και τον καθένα από σας, τις πλέον ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την τιμή και την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στο πρόσωπό μου!

To ποσοστό που συγκέντρωσε ο συνδυασμός μας αναλογικά με τον χρόνο που είχαμε στην διάθεσή μας αλλά και τις πρακτικές που ακολούθησαν οι αντίπαλοι μας κρίνεται, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ. Λίγοι μόνο ψήφοι μας στέρησαν την συμμετοχή μας στον δεύτερο γύρο όπου σύμφωνα με όλα τα δεδομένα είχαμε συντριπτικές πιθανότητες να εκλεγούμε σαν επόμενη δημοτική αρχή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά την οικογένεια μου, η οποία στάθηκε στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου σε όλο αυτό το ταξίδι, τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ της παράταξης που με βοήθησαν με τις προτάσεις και τον αγώνα τους και που συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα μου, αλλά πάνω από όλα όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας αλλά και όλους όσους δεν μας ψηφίσατε για άλλους λόγους αλλά είμαι σίγουρος ότι θέλατε να το κάνετε.

Από αυτές τις εκλογές αισθάνομαι νικητής καθώς καταφέραμε και πείσαμε όλους τους πολίτες από την μια άκρη του δήμου στην άλλη για τον έντιμο αγώνα μας, για το όραμα μας, και πάνω από όλα για τους στόχους του προγράμματος μας που θα βγάλουν τον δήμο μας από μια εγκλωβισμένη κατάσταση πολλών χρόνων.

Η στήριξη των 3.500 ψηφοφόρων της κοινωνίας μας στις αρχές και τις αξίες τις οποίες πρεσβεύαμε ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και καθοριστική στην λήψη της απόφασης μας να συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να διεκδικούμε και να παλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή μας. Μια περιοχή με τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές που θέλουμε να αναδείξουμε για το μέλλον το δικό μας αλλά και των παιδιών μας.

Η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε ήταν αυθόρμητη και γνήσια. Είχε στο πλευρό της ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας και ένα πολύ μεγαλύτερο μέρος της νεολαίας της περιοχής μας, όπου μέσα από αυτή την ανακοίνωση δεσμεύομαι να μην τους απογοητεύσω ποτέ.

Η καθοριστικής σημασίας συμβολή όλων σας σε αυτές τις εκλογές δημιούργησε μια ελπίδα για αλλαγή στον τόπο μας που μου δημιουργεί ένα βαθύτατο αίσθημα ευθύνης για την επίτευξη καίριων βελτιώσεων σε πολλούς τομείς του.

Θεωρώ ότι έγινε το πρώτο βήμα.

Την επόμενη πενταετία δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα σε όλους τους δημότες ακούγοντας τα προβλήματά τους και μεταφέροντας τα με τον πιο δυναμικό τρόπο στο δημοτικό συμβούλιο διεκδικώντας την επίλυση τους.

Η πραγματική αλλαγή στον τόπο μας Ξεκίνησε πριν ένα χρόνο σχεδόν με την ανακοίνωση του συνδυασμού μας, δημιούργησε ελπίδα την προηγούμενη Κυριακή, και συνεχίζεται αυτή την Κυριακή.

Η αλλαγή είμαστε εμείς και το πιστεύουμε.

Να είστε σίγουροι ότι την επόμενη πενταετία πολλοί θα μας βρουν μπροστά τους και δεν θα κοιμούνται άνετα.

Με εκτίμηση

Βασίλειος. Θ Σώζος.