Ακαρνανικά Νέα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά και τη νέα σεζόν, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει επίσημα την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2019, πραγματοποιει δεύτερη επέκταση με τους “ερυθρόλευκους”, μετά από εκείνη τον περασμένο Μάρτιο. 

Στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική επίδραση του στην ομάδα, αλλά και από την ακτινοβολία του στα αποδυτήρια. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανάψει το “πράσινο φως” για την ανανέωση με τον Βαλμπουενά, τον οποίο θα τον αξιοποιήσει αγωνιστικά σε έναν εναλλακτικό ρόλο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Θρύλου και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Βαλμπουενά ήρθε στον Θρύλο το καλοκαίρι του 2019 και την πρώτη χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο διεθνής Γάλλος σε ενάμιση χρόνο έχει προλάβει να πραγματοποιήσει 70 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει 11 φορές”. ​

Novasports.gr