Ακαρνανικά Νέα

Σε ανακοίνωση μέσω του ΔΙΑΥΓΕΙΑ των ονομάτων των νέων Αντιδημάρχων στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, προχώρησε η Δημοτική Αρχή.

Για να το θέσουμε καλύτερα, στην ανακοίνωση ενός νέου Αντιδημάρχου, ο οποίος στην ουσία παίρνει την θέση του παραιτηθέντα Νικολάου Πάντα και στην …ανανέωση της συνεργασίας με τους υπόλοιπους έμμισθους τρεις και άμισθο έναν Αντιδήμαρχο προχώρησε η Δημοτική Αρχή.

Πιο συγκεκριμένα, την θέση του παραιτηθέντα Νικολάου Πάντα παίρνει ο Θεόδωρος Στούπας ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην θέση τους παραμένουν οι κ.κ. Βίτσας Δημήτριος ο οποίος είναι και αναπληρωτής Δήμαρχος, Προδρομίτης Σωτήρης και Τσακάλης Κωνσταντίνος.

Τον ρόλο του άμισθου Αντιδημάρχου συνεχίζει να ασκεί ο Γεώργιος Ζαχαράκης.

Η θητεία όλων ξεκίνησε από την 1/9/2021 και ολοκληρώνεται στις 31/12/2022.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στους οριζόμενους 4 έμμισθους αντιδημάρχους, δεν υπάρχει κανείς Βονιτσάνος!!! Μάλιστα μιλάμε για δύο Αντιδημάρχους που προέρχονται από την Κατούνα και δύο που προέρχονται από την Πάλαιρο.

Οι πληροφορίες μας ήθελαν να παίρνει θέση Αντιδημάρχου ο Ανδρέας Καλαντζής, αλλά τελικά προκρίθηκε η λύση του έμπειρου σε αυτή την θέση Θεόδωρου Στούπα. Μάλιστα ο Ανδρέας Καλαντζής αναμένεται να προταθεί από την Δημοτική Αρχή να αναλάβει χρέη προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο και πιστεύουμε πως ίσως και να τύχει ευρείας αποδοχής.

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί θα συνεδριάσει εκτάκτως στην αίθουσα του “ΛΑΙΣ” το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την ψήφιση νέου προέδρου.