Ακαρνανικά Νέα

Εκτός των Play Off ανόδου για την Α κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ, έμεινε τελικά ο ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ αφού το …δώρο που περίμενε από τον ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α Ομιλου της Β κατηγορίας δεν ήρθε ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας είχε ρεπό την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και περίμενε νίκη του ΑΙΟΛΟΥ στον Αστακό επί του ΓΡ. ΛΙΑΚΑΤΑ για να τερματίσει στην δεύτερη θέση πίσω από την ομάδα του Αστακου για να παρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τα Play Off.

Ο ΓΡ. ΛΙΑΚΑΤΑΣ όμως, που επίσης ήθελε τη νίκη για να προκριθεί αυτός, επικράτησε το Σάββατο 24 Μαρτίου μέσα στον Αστακό του ΑΙΟΛΟΥ με 52-46 και τερματίζοντας στην πρώτη θέση ήταν αυτός που μαζί με τον ΑΙΟΛΟ που τερμάτισε δεύτερος πήραν τα δύο εισιτήρια.

Ο ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ τερμάτισε στην 3η θεση, ισόβαθμος με τον ΑΙΟΛΟ από τον οποίο όμως είχε ηττηθεί δύο φορές σε ισάριθμα παιχνίδια.

Φυσικα αυτό σε τίποτα δεν αναιρεί την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε φέτος η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας υπό τις οδηγίες του Coach Γράψα και την συμμετοχή κυρίως νεαρών παικτών που στην πλειοψηφία τους προέρχονται από την πόλη μας.

Το σίγουρο είναι ότι το μέλλον τους ανήκει…

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ