Ακαρνανικά Νέα

Με μια ακόμη νίκη συνέχισε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας του Παναιτωλικού με σκορ 71-59, μένοντας έτσι κοντά στην πρόκριση στα μπαράζ ανόδου.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας, χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της, είχε συνεχώς κεφάλι στο σκορ χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απομακρυνθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι ισορροπίες άλλαξαν, η ομάδα μας πίεσε στην άμυνα κι έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο, δημιουργώντας απόσταση ασφαλείας από τους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι μάλιστα έκλεισε με τη συμμετοχή 5 αθλητών από τις ακαδημίες του συλλόγου μας στην πεντάδα, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που παραβρέθηκε στο ΔΑΚ για την προσπάθειά τους.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας ,την ερχόμενη Κυριακή 17/3, στην Αμφιλοχία όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα του ΓΟΑ, στην τελευταία αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (η ομάδα μας την τελευταία αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της).

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο και για τη σημερινή δυναμική του παρουσία στο κλειστό της πόλης μας.

Διαιτητες: Δάλλας – Μαντζανας

Δεκάλεπτα: 18-06, 09-15, 20-17, 24-21

ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Γραψας Ιωάννης): Σταφυλάς 2, Κορώζης 12(2), Πυρωτης 12, Μάγγος 17, Καλογεροπάνος 28(4), Μπακογιαννης, Αναστασατος, Φερεντίνος, Φλωτσιος, Φεγγαρης.

Παναιτωλικός (Ζαρκαδας): Θεραπος 5(1), Παχής, Κοτσωνης 17, Εξαρχος 5, Κρελιας 4, Λερης Δ. 3(1), Ζαρκαδας 14(1), Λιακόπουλος 11(1), Λερης Μ.