Ακαρνανικά Νέα

Πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα μας σήμερα το απόγευμα από τον Αίολο Αστακού, με σκορ 56-57.

Το παιχνίδι βάσει της βαθμολογίας προοριζόταν για ντέρμπι, κάτι το οποίο αποδείχθηκε και στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Η ομάδα μας μπήκε νωθρά -για την κρισιμοτητα του ματς- στο γήπεδο και βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ, αλλά ζωηρεύοντας στην άμυνα, προσπάθησε να βρει ρυθμό και με αυτόν τον τρόπο καταφερε να πάει με ισόπαλο σκορ στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες εναλλάσονταν στο σκορ, χωρίς ωστόσο καμία από τις δύο να μπορεί να ξεφύγει. Μέχρι και την κόρνα της λήξης τα παιδιά μας πάλεψαν αλλά η ψυχραιμία και η ευστοχία σε κρίσιμα σουτ των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με την αναποτελεσματικότητά μας στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, διαμόρφωσαν το τελικό 56-57.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας, το ερχόμενο Σάββατο στο Αιτωλικό, κοντά στην τοπική ομάδα του Γ. Λιακατα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που έδωσε το παρόν στο κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας μας και στήριξε με τη φωνή του τα παιδιά μας.

Δεκάλεπτα: 12-19, 16-09, 12-13, 16-16

Βόνιτσα (Γραψας Ιωάννης): Σταφυλας, Κορώζης 12(1), Γράψας 10, Κοκολης 5(1), Πυρωτης 2, Μάγγος 12(1), Καλογεροπάνος 13(1), Μπακογιάννης, Μπουρσινός 2, Παππας, Φλωτσιος.

Αίολος Αστακού (Καρατσωρης): Σταύρου 18(4), Μπαρουχας 2, Μουστακας,Σουρλας 13(3), Ναζιρης 5, Ρηγαλος, Κακουρης 12, Τσανος 3, Μπακας, Μακρής, Γκατσης 4.