Ακαρνανικά Νέα

Με ήττα στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του Α’ γύρου, συνέχισε η ομάδα μας, καθώς ηττήθηκε με σκορ 67-60 στο ΔΑΚ Αγρινίου από τον Παναιτωλικό, παραμένοντας παρόλα αυτά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, καθόλη τη διάρκειά του καθώς καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει κεφάλι, γεγονός που εκφράστηκε και στο ισόπαλο σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η ομάδα μας κατόρθωσε να βρει επιθετικό ρυθμό ξεφεύγοντας μέχρι και 8 πόντους, μια διαφορά η οποία εξανεμιστηκε στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου με τρίποντο-μαχαιριά πίσω από το κέντρο. Στο τελευταίο δεκαλεπτο, η αστοχία, η κούραση αλλά και τα χαμένα ριμπάουντ, ήταν αυτά που έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι και κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας, την ερχόμενη Κυριακή 18/2, στο ντέρμπι της πρώτης θέσης κόντρα στον Αίολο Αστακού, εκτός έδρας.

Ευχαριστούμε όσους παραβρέθηκαν στο Αγρίνιο και στήριξαν τα παιδιά μας.

Δεκάλεπτα: 24-23, 13-14, 14-13, 16-10

Παναιτωλικός (Ζαρκαδας): Πιστιολης 25(1), Κοτσωνης 10, Συρρος 6(1), Εξαρχος 15(3), Σαρακης, Τσασσης 6, Μινασιαν 2, Ζαρκαδας 3(1)

ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Γραψας Ιωάννης): Κορώζης 11(2), Γραψας Γ. 10(1), Πυρωτης 2, Μάγγος 20(2), Καλογεροπάνος 10, Μπακογιαννης, Μπουρσινός 7, Αναστασατος, Φλωτσιος, Φεγγαρης.