Ακαρνανικά Νέα

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας σήμερα Σάββαρο 2/3 το απόγευμα στη Ναύπακτο, καθώς κατάφερε και απέδρασε από την έδρα του Ηρακλή Μοναστηρακίου με σκορ 70-71, σε ένα ματς που κρίθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας, καθώς ήταν εμφανώς επηρεασμένη από τους τραυματισμούς που μας ταλανιζουν όλη τη χρονιά. Ο Ηρακλής είχε συνεχώς την πρωτοπορία στο σκορ και η ομάδα μας προσπαθούσε να βρει τις λύσεις κυρίως μέσα από την άμυνά της, μειώνοντας μέχρι και τους 8 πόντους, που ήταν η διαφορά του ημιχρόνου.

Οι φωνές του Coach Γραψα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, οδήγησαν στην αφύπνιση των παιδιών μας, οι οποίοι παίζοντας άμυνα που τσάκιζε κόκαλα, έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι και στις λεπτομέρειες δεν κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια. Εδώ να αναφέρουμε ότι η κακοδαιμονια συνεχίστηκε για την ομάδα μας, καθώς παίκτης μας, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο του Ρίο γιατί έβγαλε ξανά τον ώμο του.

Στο έξτρα πενταλεπτο, οι γηπεδούχοι επιστράτευσαν μια ζώνη, η οποία τους έδωσε προβάδισμα 69-61 και όλα φαίνονταν πως είχαν πάρει το δρόμο τους. Τα παιδιά μας όμως με αυταπάρνηση και πίστη στο πλάνο του προπονητή, έκαναν την ανατροπή, και με επιμέρους σκορ 1-10, πήραν το ροζ φυλλο και τη νίκη.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή 10/3 στο γήπεδο μας, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ακολούθησε την αποστολή της ομάδας μας και στη Ναύπακτο.

Διαιτητες: Λυτρας-Μουρκουσης

Δεκάλεπτα: 14-12, 16-10, 14-19, 17-20, 09-10

Ηρακλής Μοναστηρακίου (Ραπτης): Σαπραουρας, Παπούλιας 32(5), Καποδίστριας 4(1), Σάββας, Μελικοκης, Νταουσανης 2, Κουτρας 8, Γκρεκας 11(1), Ζήσιμος 2, Ασβεστας 5, Σκαλιωτης 6, Τσιφτιλης.

ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Γραψας Ιωάννης): Σταφυλας 7, Κορώζης 17, Αναστασατος, Κοκολης, Πυρωτης 3, Μάγγος 28(2), Καλογεροπάνος 16, Μπακογιάννης, Φεγγαρης, Φλωτσιος, Καρακωστας.