Ακαρνανικά Νέα

Με το διπλό έφυγε η ομάδα μας από την έδρα του Μεσολογγίου, όπου αντιμετώπισε χθες (12/2), αργά το βράδυ την ομάδα του Απόλλωνα, με σκορ 50-61, σε ένα παιχνίδι που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες καθώς στην απόδοση συμμετείχαν μόνο 7 παίκτες εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε στις αρχές της πρώτης περιόδου.

Οι παίκτες μας, μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό και με όπλο την καλή αμυντική λειτουργία η οποία οδήγησε σε εύκολα καλάθια στο ανοικτό γήπεδο, πήραν προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν ποτέ μέχρι και το τέλος.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Γράψα ο οποίος ήρθε να προστεθεί στις πολλές απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Coach Γράψας, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αξίζει αναφοράς και το γεγονός ότι πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του φονικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία!

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας, την ερχόμενη Κυριακή 19/2 όπου αντιμετωπίζει εντός έδρας, την ομάδα του Ηρακλή Μοναστηρακιου.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ακολούθησε την αποστολή και στο Μεσολόγγι κι ενθάρρυνε με τη φωνή του τους αθλητές μας!!

Δεκάλεπτα: 12-14, 12-21, 11-13, 15-13

Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Γραψας Ιωάννης): Μπακογιάννης, Κορώζης 19(2), Γράψας Γ., Μάγγος 13, Κοκόλης, Καλογεροπάνος 25, Μπουρσινός 4.