Ακαρνανικά Νέα

Με το διπλό έφυγε από το Αγρίνιο η ομάδα μας καθώς επικράτησε, σε ένα ματς για γερά νεύρα, του ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΥ ’80 με σκορ 51-54.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό όντες εύστοχοι στα μακρινά σουτ και κατόρθωσαν να προηγηθούν με διαφορά 10 πόντων. Η ομάδα μας όμως αντέδρασε και σφίγγοντας την άμυνα της, έφτασε στο σκορ και πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά μας ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι κι έφτασαν να προηγούνται με διψήφιες διαφορές. Ήταν όμως η σειρά των γηπεδούχων να αντιδράσουν που κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν, αλλά και να προηγηθούν με 4 πόντους. Σε αυτό το διάστημα και με το χρόνο να πιέζει, η ψυχραιμία των παικτών μας κι η ευστοχία σε δύο κρίσιμες κατοχές, έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος μας.

Επόμενη αγωνιστική αναμέτρηση για την ομάδα μας, την ερχόμενη Κυριακή 26/11 εντός έδρας, κόντρα στον Αίολο Αστακού.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ακολούθησε την αποστολή της ομάδας μας μέχρι το ΔΑΚ Αγρινίου κι ενίσχυσε με τη φωνή του την ομάδα μας.

Δεκάλεπτα: 19-13, 06-19, 12-12, 14-10

ΠΑΣ Ιωνικός 80 (Καρετσος): Καρετσος 22(7), Καπλανης 4, Κωνσταντάτος, Ρουσης 2, Ακριτιδης 3, Δήμου 2, Αργύρης 2, Πολυζος, Γαλάνης, Κραμποκουκης 13, Παπαδόπουλος 1, Παζιαινης 2.

Βόνιτσα (Γραψας Ιωάννης): Σταφυλας, Κορώζης 7(1), Γράψας Γ. 6, Κοκολης, Πυρωτης 2, Μάγγος 21(2), Καλογεροπάνος 16, Μπακογιάννης, Μπουρσινός 2, Παππας, Καρακωστας, Μπαλατσουρας.