Ακαρνανικά Νέα

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τους πίνακες της ΕΣΚΑΒΔΕ κι έπειτα από την επιτυχημένη εγγραφή του Συλλόγου στο Ηλεκτρονικό Μητρώο της ΓΓΑ, σας ανακοινώνουμε τη δήλωση συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Ανδρών.

Ανακοινώνουμε επίσης, ότι στην ανδρική ομάδα προβιβάζονται 5 αθλητές της εφηβικής ομάδας του Συλλόγου. Ο λόγος για τους: Καλογεροπάνο Ευάγγελο (PG), Κοκόλη Σπύρο (SG), Μαγγο Ιωάννη (F), Μπουρσινό Ανδρέα (F) , γεννηθέντες το 2006 και Μπακογιάννη Θεόδωρο (F) γεννηθείς το 2007, οι οποίοι θα αγωνιστούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπό τις οδηγίες του Coach Γράψα.

Έτσι γίνεται πραγματικότητα ο βασικότερος των στόχων που έχει θέσει εδώ και μια διετία η Διοίκηση, να αποτελείται δηλαδή η ανδρική ομάδα από γηγενείς νεαρούς παίχτες βγαλμένους από τα σπλάχνα της Ακαδημίας του Συλλογου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας αλλά και σε αυτούς των μικρότερων τμημάτων, οι οποίοι κάθε Σαββατοκύριακο εδώ και 3 εβδομάδες αγωνίζονται με όλο τους το είναι στα Πρωταθλήματα Παίδων και Μίνι U-13 και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους χωρίς τραυματισμούς.