Ακαρνανικά Νέα

Συνέχεια στις νίκες αλλά και στις καλές εμφανίσεις για την ομάδα μας, η οποία νωρίτερα το απόγευμα επιβλήθηκε εντός έδρας της ΑΛΦΑ ’93, με σκορ 86-45.

Από βαθμολογικής άποψης, το παιχνίδι έχει χαρακτήρα ντέρμπι, κάτι το οποίο ουσιαστικά καταρρίφθηκε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο του αγώνα.

Οι αθλητές μας μπήκαν με απόλυτη συγκέντρωση στο ματς και με όπλο την άμυνα αλλά και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, κατόρθωσε να ξεφύγει στο σκορ, με την αντίπαλη ομάδα να μην μπορεί να ακολουθήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Ευχάριστη στιγμή για όλους, όταν στο τελευταίο πενταλεπτο του αγώνα η πεντάδα της ομάδας μας αποτελούνταν από 5 αθλητές από τα σπλάχνα της Ακαδημίας του συλλόγου, με τον αθλητή της ομάδας μας Φερεντίνο Ζώη να σκοράρει και να δέχεται το καθιερωμένο μπουγέλο στα αποδυτήρια.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης, ο τραυματισμός του αθλητή μας Κοκόλη Σπύρου στο δεύτερο δεκάλεπτο, ενός αθλητή που έθεσε τις βάσεις για την εύκολη επικράτηση της ομάδας μας.
Σπύρο, σιδερένιος και γρήγορα πίσω!

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που για ακόμη μια φορά γέμισε το γήπεδο και στήριξε τα παιδιά μας με το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας, την ερχόμενη Κυριακή 28/1 στο Μεσολόγγι, όπου αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Απόλλωνα!

Δεκάλεπτα: 26-15, 25-04, 17-09, 18-17

ΑΟΒ (Γραψας Ιωάννης): Σταφυλας, Κορώζης 13(3), Κοκολης 15(4), Πυρωτης 8, Μάγγος 21(2), Καλογεροπάνος 9(1), Μπακογιαννης, Αναστασάτος, Μπουρσινός 19, Φερεντινος 1, Φλωτσιος, Μπαλατσουρας.

Άλφα 93 (Καραπιπερης): Τσεντζελης 13, Βελαωρας 15(1), Κοτσαλος Κ. 2, Κοτσαλος Α., Κορακης 13(1), Μπακοκοιλιας, Γαλαγαλας 2.