Ακαρνανικά Νέα

Τρίτη και τελευταία μέρα του “1on1 Offense & Shooting Basketball Camp” σήμερα για τους αθλητές μας οι οποίοι, αφού προσήλθαν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου και πριν το ζέσταμα, ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο των δύο τελευταίων προπονήσεων, το οποίο αφορά στις βασικές αρχές της κατάστασης του Read and React (Διαβάζω την άμυνα και Αντιδρώ) με τη χρήση όλων των ειδών του σουτ, πρώτα χωρίς άμυνα και στη συνέχεια με άμυνα.

Αφού ξεκίνησε το ζέσταμα, έλαβαν χώρα οι τελευταίες μετρήσεις και αμέσως οι αθλητές, αφού χωρίστηκαν σε ζευγάρια και στα δύο μισά του γηπέδου, ξεκίνησαν να δουλεύουν με τις οδηγίες των προπονητών, πάνω σε όλες τις περιπτώσεις που προκύπτουν στην κατάσταση του Read and React.

Κατά την απογευματινή, τελευταία προπόνηση το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείπει. Αρχικά, τα παιδιά μας διαγωνίστηκαν σε παιχνίδια με σουτ κι εν συνεχεία σε παιχνίδια 3vs3. Τέλος, ακολούθησε η ανακοίνωση των νικητών των παιχνιδιών, ατομικών κι ομαδικών και κάπως έτσι το Πασχαλινό Camp του Συλλόγου μας έλαβε τέλος.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους για τη συμμετοχή τους κι ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλον τον κόσμο!