Ακαρνανικά Νέα

Γεμάτο μπάσκετ ήταν το Σαββατοκύριακο 1-2/4 για το τμήμα U-13 του Συλλόγου, καθώς ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου αγωνίστηκε κόντρα στα αντίστοιχα τμήματα του PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK και του ARIS B.C.

Η αρχή έγινε το Σάββατο το μεσημέρι, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS ARENA), όπου η αποστολή της ομάδας μας φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στο χώρο του γηπέδου και του Μουσείου από τον Coach Γιώργο Βαλαβανίδη. Στη συνέχεια οι αθλητές μας οδηγήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο (η κεντρική σάλα ετοιμαζόταν για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ όπου θα αποσυρόταν η φανέλα του ιστορικού παίκτη του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς), όπου με πολύ καλή εμφάνιση κέρδισαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή το πρωί, η αποστολή της ομάδας μας φιλοξενήθηκε από την ομάδα του ΑΡΗ, στο διαχρονικό Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (NICK GALIS HALL). Τα παιδιά μας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, αλλά το σύνολο του ΑΡΗ ήταν κατα γενική ομολογία ανώτερο και δίκαια επικράτησε.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη κι ενημέρωση για τις αθέατες πτυχές της ιστορίας του μπάσκετ, απο τον ιστορικό Coach Γιώργη Μπουσβάρο στο Μουσείο της ΧΑΝΘ, μιας ομάδας η οποία έφερε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στη χώρα μας, το διέδωσε και το ανέδειξε.

Οι νεαροί αθλητές μας αποκόμισαν σπουδαίες εμπειρίες, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οργανωτικό επίπεδο, καθώς αγωνίστηκαν σε δυο από τα πιο μπασκετικά γήπεδα της χώρας. Όλοι οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κι ευχαριστήθηκαν και τα δύο παιχνίδια

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς-συνοδούς των παιδιών μας, για την άριστη συνεργασία που είχαμε σε όλο αυτό το όμορφο ταξίδι.