Ακαρνανικά Νέα

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ο οποίος σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος τής Β κατηγορίας της ΕΣΚΑΒΔΕ, επικράτησε με 67-61 του ΓΡ. ΛΙΑΚΑΤΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ εντός έδρας και έκανε ένα τεράστιο βήμα για την είσοδο της στα μπαράζ ανόδου.

Η ομάδα μας 4 αγωνιστικές πριν το τέλος ισοβαθμεί στην κορυφή του βαθμολογικου πίνακα του Α Ομίλου με τον ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ με 22 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον ΓΡ. ΛΙΑΚΑΤΑ ο οποίος έχει 20 αλλά και ένα ματς λιγότερο.

Πλέον η ομάδα μας κρατάει την τύχη της στα χέρια της καθώς και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΓΡ. ΛΙΑΚΑΤΑ έχει το πλεονέκτημα καθώς μετράει δύο νίκες.

Η ομάδα μας μπήκε συγκεντρωμενη από το πρώτο λεπτό, δημιουργούσε συνεχώς διαφορές ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο με διαφορά 8 πόντων.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα μας να φτάνει ακομα και στο +14, αλλά οι φιλοξενουμενοι, όντας εκνευριστικά αποτελεσματικοί έξω από τη γραμμή των τριών πόντων, έμεναν στο παιχνίδι. Τα παιδιά μας όμως έμειναν ψύχραιμοι στο τέλος και ακολουθώντας τις οδηγιες του Coach Γραψα, πήραν τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας, το ερχόμενο Σάββατο 2/3, που ταξιδεύει στη Ναύπακτο για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ηρακλή Μοναστηρακιου.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και αποτέλεσε για ένα ακόμα εντός έδρας ματς, τον έκτο παίκτη της ομάδας μας.

Διαιτητες: Γεροδημος – Γαληνας Χ.

Δεκάλεπτα: 16-15, 18-11, 20-20, 13-15

ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Γραψας Ιωάννης): Σταφυλας 2, Κορώζης 9(1), Φερεντινος, Κοκολης, Πυρωτης 15, Μάγγος 21(2), Καλογεροπάνος 13(2), Μπακογιάννης, Μπουρσινός 7, Φεγγαρης, Φλωτσιος, Καρακωστας.

Λιακατας (Καστανας) : Μαντελος, Καμπας 1, Καργιοφυλης, Παγουρας 28(5), Γκανιατσος 4, Βαρελας 3, Αθανασίου 2, Στράτος 6, Καστανας 3(1), Καπνισης 14(2).