Ακαρνανικά Νέα

Με το αριστερό έκλεισε τις υποχρεώσεις της η ομαδα μας στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, καθώς ηττήθηκε στην Αμφιλοχία με σκορ 59-49.

Η ομάδα μας εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και πέραν του τρίτου δεκάλεπτου δεν κατόρθωσε να βρει ποτέ επιθετικό ρυθμό. Στα του παιχνιδιού, οι αδιάφοροι βαθμολογικά γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο χρησιμοποιώντας σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου μια ζώνη με προσαρμογές, η οποία τους εξασφάλισε διψήφια διαφορά μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η κατάσταση άλλαξε άρδην, η ομάδα μας πίεσε στην άμυνα και κατάφερε να βρει εύκολα καλάθια 2 και 3 πόντων στην απέναντι πλευρά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν και χρησιμοποιώντας πάλι τη match up ζώνη και εκμεταλλευόμενοι την ευστοχία σε κρίσιμα σουτ αλλά και την κόπωση των παιδιών μας, κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα μας θα κάνει το ρεπό της και θα περιμένει ένα δώρο στο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Αστακού και Αιτωλικού για να μάθει την τελική της κατάταξη και την πρόκριση ή όχι στα playoffs τη ανόδου.

Για να περάσει ο ΑΟΒ στα playoff θα πρέπει ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ να επικρατήσει του Αιτωλικου εντος εδρας. Σε διαφορετική περίπτωση Αιτωλικό και Αστακός θα πάνε μαζί στα μπαράζ αφήνοντας στην τρίτη θέση την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα μας και την Αμφιλοχία!

Διαιτητες: Παπαδιωτης-Τσιγας

Δεκάλεπτα: 12-14, 22-10, 06-23, 19-02

Αμφιλοχία (Σταμουλης): Ευαγγελόπουλος, Γαϊτανας 24(1), Παππας, Ρόκος, Κουρελης 4, Κατσικης, Κουτρουμανος, Τσουκας 5(1), Καραγκούνης 17(3), Γερολυμος, Καρακωστας 9(1), Μπότσαρης.

ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Γραψας Ιωάννης): Σταφυλάς 2, Κορώζης 14(4), Πυρωτης 6(1), Μάγγος 14(1), Καλογεροπάνος 13(1), Αναστασάτος, Μπακογιάννης, Παππάς, Φεγγαρης, Καρακωστας.