Ακαρνανικά Νέα

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το αυριανό πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στον Απόλλωνα Μεσολογγίου, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Όχι γιατί η ομαδα μας υπέπεσε σε κάποιο ατόπημα, αλλά λόγω της αναλγησίας των αρμοδίων φορέων του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας να εκδώσουν πιστοποιητικό πυροπροστασίας για το Κλειστό Γυμναστήριο.

Ο Δήμος έχει ενοχληθεί απο το Σωματείο μας εδώ και δύο μήνες:
Στις 18/09/2023 λάβαμε ενημέρωση απο την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ, πως για να εκδοθεί η άδεια διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, θα χρειαστεί να προσκομίσουμε μαζί με την Αδεια Λειτουργίας και το Παραχωρητήριο, το Πιστοποιητικό Πυροπροστασίας του γηπέδου.

Αμέσως ενημερώσαμε τον δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και το αρμόδιο γραφείο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης. Στις 28/09/2023 ξανά ενοχλήσαμε το αρμόδιο γραφείο του Δήμου, στέλνοντας του και το παλιό Πιστοποιητικό Πυροπροστασίας που είχε λήξει από το 2020, δεν λάβαμε καμία απάντηση. Στις 17/10/2023 ενοχλήσαμε τον Δήμο, για να λάβουμε απάντηση στις 26/10/2023 ότι σε περίπου δεκαπέντε μέρες θα έχετε το χαρτί.

Η ομαδα μας αποτελείται στο 90% από παιδιά 15-18 ετών προερχόμενα απο τις ακαδημίες μας, οι οποίες αριθμούν πάνω απο 60 παιδιά όλων των ηλικιακών τάξεων. Ευελπιστούμε στην άμεση επίλυση του θέματος για να μην υπάρξουν και άλλες χαμένες ευκαιρίες από τους φιλάθλους μας να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Α.Ο.Βόνιτσας