Ακαρνανικά Νέα

1) Εαν κύριε Αποστολακη ( Παντελη και Γιώργο )πληροφορηθήκατε απο τα ΜΜΕ τον δικαστικο χάρτη και το κλείσιμο των ειρηνοδικείων όλης της χώρας έχετε αργήσει χαρακτηριστικά καθόσον ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2023 που εσείς ήσασταν ήδη δήμαρχος και ανακοινώθηκε αρχές του 2024! Μάλλον για άλλη μια φορά πιαστήκατε στον ύπνο .

2) Στον δικαστικό χάρτη όλης της Χώρας αναμένονται αλλαγές και όχι μόνο της Βονιτσας , όπως εντέχνως αποκρύπτεται ότι κλείνει και το Ειρηνοδικειο της Λευκαδας και Αμφιλοχιας και Ναύπακτου και συγχωνεύονται στα Πρωτοδικεία.

3) Η νέα δημοτική αρχή Ακτιου Βονιτσας κινείται θεσμικά και θα λάβει απόφαση ΔΣ , ως κατεπείγον θέμα στην προσεχή συνεδρίαση της Δευτέρας 15/1/24 και φυσικά σε αντίθεση με εσάς που ουδέποτε καλέσατε την αντιπολίτευση σε απο κοινού παράσταση διαμαρτυρίας , και με οποιον άλλον επιθυμεί απο την ελάσσων αντιπολίτευση και συντονισμό ενεργειών για την αποτροπή κλεισίματος του Ειρηνοδικείου Βονιτσας !

4)Όσον αφορά την υποβάθμιση του Υποθηκοφυλακείου Βονιτσας και την μεταφορά του στο Κτηματολογικό γραφείο Λευκαδας τι ενέργειες κάνατε τον τελευταίο χρόνο ;

Εγκαλείτε μια δημοτική αρχή 9 ημερών για το Ειρηνοδικειο Βονιτσας πάει πολύ …

ΥΓ1: Την επόμενη φορά να μου πείτε σε ποιον να απαντάω , στον επικεφαλή η’ στον 1ο σύμβουλο της παράταξης σας μιας και τυγχάνει να έχουν το ίδιο επώνυμο ;

ΥΓ2: Θα κουραστείτε είναι 5 χρόνια …

Για την Δημοτική αρχή Ακτιου Βονιτσας
Αθανασιος Ελ. Κασολας